«Είτε με τον Ολυμπιακό παίζαμε, είτε με τον Απόλλωνα…»

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας, μίλησε στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM 104.0, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας, Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά πιο κάτω όλα όσα ανέφερε:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Απέναντι σε ένα πληγωμένο αντίπαλο που έψαχνε στο παιχνίδι να πάρει τη νίκη. Αυτό που τονίζαμε, είναι πως έπρεπε να παρουσιάσουμε ένα παρόμοιο αγωνιστικό πρόσωπο με την Πάφο που ξέραμε ότι είναι μεγαλύτερο το εμπόδιο. Αυτό το πράξαμε. Με συνεχή τρεξίματα, με πίεση σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Ήταν πολύ καλή εμφάνιση από όλους. Κανένας δεν υστέρησε. Ένας Ράγιος σε εκπληκτική μέρα, που μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένος τόσο για την προσπάθεια, όσο και για το αποτέλεσμα. Μας δίνει ψυχολογία εν όψει της συνέχειας»

Τι σημαίνει αυτή η νίκη και η πρωτιά; «Αυτό που σημαίνει, είναι πως η δουλειά που έγινε, αποδίδει καρπούς. Το υπογράμμισε και ο προπονητής. Όλα αυτά που δουλεύτηκαν να παρουσιάζονται στον μέγιστο βαθμό. Το είπε και ο αντίπαλος προπονητής ότι η Ανόρθωση ήταν κερδισμένη στις μονομαχίες. Σαφώς και αυτή η παρουσία μας αφήνει ικανοποιημένους, όπως και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Πάνω από 6000 κόσμος».

Ακόμη ένα πράγμα που είναι κερδισμένη η Ανόρθωση. Η παρουσία του κόσμου: «Το μεγαλύτερο. Η δυναμική παρουσία και στήριξη. Είτε με τον Ολυμπιακό παίζαμε χθες, είτε με τον Απόλλωνα, ο κόσμος θα ήταν ο ίδιος».

Μπορεί η Ανόρθωση για τον τίτλο; «Έδειξε κάποια στοιχεία ως ομάδα που μας κάνει να αισιοδοξούμε. Παρόμοια ερώτηση δέχθηκε και ο προπονητής μας. Εμείς θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Και πλέον ξεκινά η προετοιμασία για ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα στην Ομόνοια».

Για τη δήλωση του Τιμούρ ότι ήξερε πως θα κέρδιζε η Ανόρθωση: «Δεν ήταν τυχαία η δήλωσή του. Έβλεπε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων τους παίκτες να… έχουν το μαχαίρι στο στόμα. Όταν βλέπει αυτά που δουλεύονται να γίνονται από τους ποδοσφαιριστές του στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, είναι λογικό. Για αυτό υπάρχει και η ικανοποίηση».

Για την άνοδο του Ράγιος και την εμφάνιση του Οκριασβίλι: «Αν προσπαθήσεις να βρεις παίκτες που υστέρησαν δεν θα βρεις. Και ο Ράγιος ξεχώρισε, με τα γκολ αλλά και το κόρνερ στο τρίτο που ήταν δημιουργός. Ο Οκριασβίλι είναι διαφορετική περίπτωση. Θέλει χρόνο σε σχέση με τους υπόλοιπους αφού δεν πήρε το χρόνο που ήθελε τα προηγούμενα χρόνια, ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία και περιμένουμε να ξεδιπλώσει τις αρετές και τις δυνατότητες που έχει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ