Την πρώτη της νίκη στην ιστορία, πέτυχε η ομάδα μας στην καλαθόσφαιρα γυναικών, γράφοντας έτσι ιστορία.

Αναλυτικά πιο κάτω σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα.

Ομάδα Γυναικών (Α` φάση): Ανόρθωση – Phoenix MJ Basket Plus 94-52
Ιστορική στιγμή για τη Γυναικεία μας ομάδα, που σημείωσε την πρώτη νίκη στην ιστορία της, στο δεύτερο μόλις παιχνίδι της, στην παρθενική της παρουσία στο Πρωτάθλημα Γυναικών.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, για την πρώτη φάση του Πρωταθλήματος, επικράτησε δίκαια, επί του Phoenix MJ Basket Plus στο… ντέρμπι των Φοινίκων με 94-52, αποτέλεσμα που εμπνέει αισιοδοξία για μιαν καλύτερη συνέχεια, μέσα από την οποία η ομάδα μας θα προσπαθήσει να παλέψει για την πραγματοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί.

Η τελική διαφορά των 40 πόντων, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για τη δίκαιη επικράτηση της Ανόρθωσης, που έπιασε αρκετά καλή απόδοση στα μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα του αγώνα.

Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Μενελάου 4, Πάγκαλος 20 (2), Ράτσα 17 (3), Πιττάκα 7 (1), Κωνσταντίνου 5, Βούρκα 2, Γεωργίου 4, Χαραλάμπους, Ιωάννου 3 (1), Μακλούρ 25, Βάχεβα 7 (1).




ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ