Ενημέρωση σχετικά με τη δράση από την ομάδα καλαθόσφαιρας ανδρών, εξέδωσε νωρίτερα τη Δευτέρα το γραφείο τύπου της ομάδας. Η ομάδα μας πέτυχε επιβλητική νίκη επί του Ζήνωνα,  σημειώνοντας τη δεύτερη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Ομάδα Ανδρών (Β2` κατηγορία – Α` φάση): Ανόρθωση – Ζήνωνας 104-38

Πιάνοντας εντυπωσιακή απόδοση, η ομάδα μας σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη της νίκη, σε ισάριθμα παιχνίδια, για την πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Β2` κατηγορίας!

Στην αναμέτρηση που έγινε στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, η Ανόρθωση επικράτησε του Ζήνωνα με 104-38.

Η έκταση του τελικού αποτελέσματος, δεν αφήνει βέβαια αμφιβολίες για τη δίκαια επικράτηση της ομάδας μας, η οποία είχε πολύ καλό ρυθμό, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους παίκτες μας, να μην επαναπαύονται σε κανένα σημείο και έτσι, να φθάσουν σε αυτήν την ευρεία επικράτηση.

Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Τάλαρης 9 (2), Ασωνίτης 3, Πασάς 7 (1), Ιωάννου 3, Ξενοφώντος 9, Μπιτσόλας 11 (2), Αντωνιάδης 9 (1), Κουκούνης 11 (1), Χρυσοστόμου 6, Κυριάκου 8, Παντούρης 19 (1), Χαραλάμπους 9.




ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ