Δόξα 0 – 6 Ανόρθωσις: Πάρτι με πέντε διαφορετικούς σκόρερς

Με το διπλό έφυγε η ομάδα μας από το Μακάρειο που επιβλήθηκε της Δόξας με 0-6. Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Ράγιος, Ντούρις, Κατσαράβα, Σίλντεφελντ και Νταουσβίι. Νίκη που φέρει εκ νέου την ομάδα μας στην κορυφή, με 15 βαθμούς κτίζοντας έτσι απόσταση από Ομόνοια, Εθνικό, Άχνα και ΑΕΚ οι οποίες είχαν απώλειες.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ

Με εκπλήξεις παράταξε την ομάδα μας ο Κετσπάγια, με μοναδικό στόχο και σκοπό να φύγει με το διπλό από το Μακάρειο.

Ο Λόρια ήταν κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Γκαλίτσιος, αριστερά ο Σελίν με το Κροάτικο δίδυμο Σίλτενφελντ και Βργκοτς να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή, Αρτυματάς και Μαργκάσα ήταν οι χαφ, με τον Ράγιος να κινείται πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο. Στο δεξί άκρο  ήταν ο Μανθάτης, αριστερά ο Ντούρις και στην κορυφή της επίθεσης ο Κατσαράβα.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Ξεκάθαρη πρόθεση να επιτεθεί και να πιέσει από νωρίς είχε η ομάδα μας, κάτι που θα της έφερνε το γρήγορο γκολ και θα μας απάλλασσε από το επιπλέον άγχος. Αρχικά επιχειρήσαμε να βρούμε το δρόμο με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ράγιος, όμως ο Ισπανός βρήκε το τείχος. Στο 10 λεπτό, ο Κατσαράβα κατέβασε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από μεταβίβαση του Σελίν, την κατάλληλη στιγμή την έδωσε στον Ράγιος, που μόνος μες την περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 0-1.

Το γκολ λειτούργησε θετικά για την ομάδα μας, που έψαξε και δεύτερο γκολ. Στο 25ο μετά από μπαλιά του Μανθάτη, ο Κατσαράβα πήρε την κεφαλιά, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατήρι, μιας και κατέληξε λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Γκμρεσλ. Στο 36ο έμελλε να σημειώσουμε το 0-2. Ο Ράγιος με μπαλιά τροφοδότησε τον Κατσαράβα, με τον Γεωργιανό φορ με κεφαλιά να σημαδεύει τον Ντούρις, ο οποίος μόνος με τον Γκμρεσλ έγραψε το 0-2.

Αν και η ομάδα μας έψαξε το τρίτο γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου, κάτι τέτοιο δεν συνέβη με την ομάδα μας οδηγείται στα αποδυτήρια με το 0-2. Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας έφθασε μία ανάσα από το γκολ. Ο Ράγιος βρέθηκε μόνος με το Γκρεμσλ μέσα στην περιοχή, επιχείρησε το πλασέ με το αριστερό όμως ο Αυστριακός απέκρουσε με το πόδι.

Το τρίτο γκολ δεν άργησε να έρθει για την ομάδα μας, που στο 53ο άλλαξαν οι ρόλοι. Ο Ράγιος τροφοδότησε τον Κατσαράβα, ο οποίος ψύχραιμα με διαγώνιο σουτ από αριστερά, νίκησε τον Γκρεμσλ, σημειώνοντας με αυτό τον τρόπο το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, εξαργυρώνοντας και με γκολ την εξαιρετική του εμφάνιση. Στο 58ο λεπτό το προβάδισμα της ομάδας μας εδραιώθηκε ακόμα περισσότερο, μιας και ο Σίλτενφελντ μετά από σέντρα του Ράγιος σημείωσε το 4-0.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ράγιος με σουτ στην κίνηση κέρδισε κόρνερ μετά από σέντρα του Γκαλίτσιου, η εκτέλεση του οποίου δεν έφερε κάτι θετικό. Η δεύτερη κίνηση από τον πάγκο ήρθε στο 66ο λεπτό με τον Ιωάννου να παίρνει τη θέση του Μανθάτη, ενώ λίγο αργότερα ο Λόρια είχε τη λύση σε μακρινό σουτ του Μπόλιεβιτς. Ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε στο τελευταίο 20λεπτο με την ομάδα μας να μην απειλείται ιδιαίτερα και να κυκλοφορεί μπάλα στην μεσαία γραμμή, πραγματοποιώντας και την τρίτη της αλλαγή στο 75ο με τον Βασιλακάκη αντί του Ράγιο.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ντούρις κινήθηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας μη μπορώντας να ευστοχεί με διαγώνιο σουτ από αριστερά, με το γκολ της βραδιάς να καταγράφεται στο 78ο λεπτό όταν ο Νταουσβίλι με σουτ στην κίνηση κεραυνοβόλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-5. Η Δόξα επιχείρησε να μειώσει στο 83ο λεπτό με σουτ Μπραμπίγια το οποίο βρήκε τον Λόρια ξανά σε ετοιμότητα, ενώ δύο λεπτά αργότερα του σουτ του Κατσαράβα από δεξιά κατέληξε κόρνερ.

Η εκτέλεσή του έφερε τον Ντούρις σε θέση βολής με τον Σλοβάκο να φτάνει στο δεύτερο προσωπικό του γκολ με γυριστό σουτ κάνοντας το 0-6. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε οίκτο στους γηπεδούχους μη κρατώντας χρόνο καθυστέρησης βρίσκοντας την ομάδα μας να θριαμβεύει στο «Μακάρειο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ