Στο γυμναστήριο του Σλούκα

Στο γυμναστήριο στο οποίο ειδικεύεται στην καλαθόσφαιρα και εμπνευστής του, είναι ο Κώστας Σλούκας, παρευρέθηκε ο γυμναστής της ομάδας καλαθόσφαιρας του συλλόγου μας, Κωνσταντίνος Ποτζίδης.

Σχετική ανακοίνωση δημοσιεύτηκε προ ολίγουν στην επίσημη σελίδα της ομάδας καλαθοσφαίρισης.

Το alliance fitness center, είναι ένα γυμναστήριο που είναι δομημένο πάνω στα σύγχρονα πρότυπα προπόνησης, με εξειδίκευση τόσο στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης αλλά και γενικότερα στην εκγύμναση και προετοιμασία αθλητών σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα.
Εμπνευστές του γυμναστηρίου είναι ο γνωστός διεθνής και με πολλές επαγγελματικές διάκρισεις στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, Κώστας Σλούκας και ο απόφοιτος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πρώην αθλητής της καλαθόσφαιρας και με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην εκγύμναση και προετοιμασία ομάδων καλαθοσφαίρισης, Δανης Αρνιδης.

Ο Κωνσταντίνος Ποτζίδης, απόφοιτος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, γυμναστής στο τμήμα καλαθοσφαίρισης της Ανόρθωσης, εξειδικεύτηκε στην ενδυνάμωση και εκγύμναση καλαθοσφαιριστών, τόσο κατα τη περίοδο της προετοιμασίας, όσο και κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδες πάνω στις οποίες έγινε αυτή η εξειδίκευση είναι:

Γέφυρα Θεσσαλονίκης (ανδρικό) Β’
Παναθλητικός Συκεων/Θεσσαλονίκης (Γυναίκες – κορασίδες)
Ναύαρχος Βότσης Θεσσαλονίκης (παίδες – έφηβοι)

Οι παραπάνω ομάδες πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στις κατηγορίες τους


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ