Ο απολογισμός…

Με τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Ολλανδίας ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, με τους Π. Αρτυματά, Κώστα Πηλέα και Κορέα να ενσωματώνονται και αυτοί στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Το πρώτο του γκολ με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε ο Κωστάκης Αρτυματάς, σφραγίζοντας με το τέρμα του την άνετη νίκη της Εθνικής μας επί του Σαν Μαρίνο με 4-0. Ο Αρτυματάς αγωνίστηκε βασικός σε όλο το παιχνίδι, με τον Μιχάλη Ιωάννου να περνάει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 62ο λεπτό. Στον αγώνα με το Καζακστάν οι δύο ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν καθόλου.

Βασικοί στο ισόπαλο 0-0 της Εθνικής τους με την Δανία αγωνίστηκαν οι Λόρια και Οκριασβίλι, με τον Νταουσβίλι να περνάει ως αλλαγή στο παιχνίδι προς το τέλος της αναμέτρησης. Βασικός αγωνίστηκε και στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Γεωργίας με την Νότια Κορέα (2-2) ο Οκριασβίλι, με τον Λόρια να μένει στον πάγκο και τον Νταουσβίλι να περνάει και πάλι στον αγώνα ως αλλαγή.

Στο 79ο λεπτό ως αλλαγή πέρασε ο Μίχαλ Ντούρις στην ήττα της Εθνικής του από την Κροατία με 4-0 ενώ και πάλι ως αλλαγή, μπαίνοντας στο παιχνίδι στο 77′, αγωνίστηκε ο Σλοβάκος επιθετικός στην νίκη της Σλοβακίας επί της Ουγγαρίας με 2-1.

Βασικοί αγωνίστηκαν οι Π. Αρτυματάς και Κορέα στην ήττα της Εθνικής Ελπίδων από την Νορβηγία με 2-1, με τον Πηλέα να περνάει ως αλλαγή στο 80ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Χατζηπασχάλη, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον ΑΣΙΛ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ