«Ήταν κάτι που περίμενα πολύ καιρό να ζήσω…»

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι με την Πάφο, έκανε ο Κωστάκης Αρτυματάς, μιλώντας στην εφημερίδα Goal. Ο διεθνής μέσος μεταξύ άλλων στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αναλυτικά πιο κάτω τα όσα δήλωσε:

Κωστάκη, θεωρώ ήταν η πιο ουσιαστική και μεστή εμφάνιση της Ανόρθωσης. «Πνίξατε» τον αντίπαλο στην κυριολεξία.

«Δώσαμε ρυθμό, ένταση στο παιχνίδι μας. Η Πάφος είναι καλή και ποιοτική με την μπάλα. Προσπαθήσαμε με την ένταση και τον ρυθμό που δώσαμε να μην τους αφήσουμε να πάρουν ανάσα».

Είσαι βασικός και αναντικατάστατος μέχρι σήμερα. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία του κάθε παίκτη να νιώθει αναγκαίος και χρήσιμος και το βγάζει και στο γήπεδο;

«Έτσι είναι. Όταν σου δώσει την ευκαιρία ο προπονητής πρέπει να την πάρεις. Τη διεκδικείς, την παίρνεις και ύστερα είναι στο χέρι σου να την κρατήσεις».

Με τον Μαργκάσα κάνετε εξαιρετικό δίδυμο στο κέντρο…

«Ναι, με τον Ρενάτο αγωνιζόμαστε και στην Εθνική μαζί. Έχουμε χημεία. Γνωρίζουμε το παιχνίδι ο ένας του άλλου και είναι κάτι που μας βγήκε στο γήπεδο».

Υπάρχει κάτι που δεν σου άρεσε από την Ανόρθωση κόντρα στην Πάφο;

«Όχι, κάναμε καλό παιχνίδι. Πήραμε το αποτέλεσμα και είχαμε και τον κόσμο στο πλάι μας. Ελπίζω τα παιχνίδια να κυλάνε όλα όπως με την Πάφο».

Πώς ένιωσες και πώς είδες εσύ την ατμόσφαιρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στην πρώτη σου παρουσία; Πάει πολύς καιρός να δούμε παλμό και τόσο κόσμο.

«Ήταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα. Ήταν κάτι που περίμενα πολύ καιρό να ζήσω. Είχα την ευκαιρία σήμερα και ευτυχώς είχαμε και το πολύ καλό αποτέλεσμα με πολύ καλό παιχνίδι και ελπίζω να ικανοποιήσαμε και τον κόσμο που ήρθε μαζικά να μας παρακολουθήσει».

Ο Τιμούρ Κετσπάγια πάντα θέλει τίτλους. Η φετινή Ανόρθωση βλέποντας μέχρι στιγμής και το πρωτάθλημα μπορεί να διεκδικήσει έναν τίτλο;

«Η Ανόρθωση κάθε χρόνο έχει ψηλούς στόχους. Είναι μεγάλη ομάδα, από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου. Δεν την παίρνει να διεκδικεί κάτι άλλο εκτός από πρωταθλήματα και κύπελλα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ