Ανόρθωση 2 – 0 Πάφος: Επιβλητική επιστροφή…

Κατά κράτος κυριάρχησε της Πάφου η ομάδα μας, που την κέρδισε δικαίως με 2-0 και πήρε άλλους τρεις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και χάρις σε γκολ του Σίλτενφελντ στο 33′ και του Ράγιος στο 48′ κέρδισε δίκαια με 2-0. Το σκορ μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Λόρια, δεξιά ο Γκαλίτσιος, αριστερά ο Σελίν, με τους Βργκοτς και Σίφο στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή ήταν ο Μαργκάσα με τον Αρτυματά και τον Ράγιος να κινείται πιο μπροστά. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης κινείτο ο Τορνίκε, δεξιά ο Καλτσάς και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπεράτ Σαντίκ.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Επιθετικά και με μόνο στόχο το γρήγορο γκολ που θα ευκόλυνε το έργο μας, προς την κατάκτηση των τριών βαθμών, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας. Μόλις στο 8’ ο Καλτσάς έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα μας, όταν εκμεταλλεύτηκε την συστημένη μπαλιά από τον Τορνίκε, μπήκε από δεξιά στην περιοχή, επιχείρησε το σουτ, το οποίο κατέληξε λίγο άουτ. Η ομάδα μας συνέχισε να είναι στο δεύτερο μισό και να ψάχνει το γκολ, όμως τόσο το μακρινό σουτ του Καλτσά, όσο και το θεαματικό σουτ στην κίνηση που επιχείρησε ο Αρτυματάς, δεν βρήκαν στόχο.

Μετά το 23’ ο Βργκοτς μετά από κόρνερ και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Η υπεροχή της ομάδας μας, καρποφόρησε στο 33’ όταν ο Ράγιος εκτέλεσε το φάουλ, ο Σίφο πιο ψηλά από όλους, με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Ρούτκο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Πάφους. Στο 38’ ο Οκριασβίλι μπήκε στην περιοχή, όμως το σουτ του Γεωργιανού αποκρούστηκε από αμυντικό της Πάφου. Μόνη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, μια μακρινή εκτέλεση φάουλ του Σακό, η οποία όμως κατέληξε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το ίδιο τέμπο, με το γκολ να έρχεται πολύ πιο νωρίς. Στο 48’ κερδίσαμε φάουλ με τον Σαντίκ, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ράγιος, ο οποίος νίκησε τον Ρούτκο και έγραψε το 2-0. Το προβάδισμα δεν έφερε εφησυχασμό και λειτούργησε ευεργετικά για την ομάδα μας, που έκανε σωστή διαχείριση, δημιούργησε τις φάσεις και τις προϋποθέσεις για ένα τρίτο γκολ, ενώ κράτησε μακριά και τους Παφίτες.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ