Αφοπλιστικός ο Μαργκάσα: «Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι οι τίτλοι..»

Ιδιαίτερα αφοπλιστικός εμφανίστηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport FM, ο Ρενάτο Μαργκάσα. Ο Κυπροποιημένος Πορτογάλος ανάφερε πως το μόνο που σκέφτονται στην ομάδα είναι οι τίτλοι και πως έχουν όλα τα εχέγγυα για να επιτευχθεί.

Αναλυτικά πιο κάτω αυτά που ανέφερε.

Για τον τραυματισμό: «Είμαι καλύτερα. Τι τελευταίες μέρες έκανα πρόγραμμα με την μπάλα. Αν όλα πάνε καλά, τις επόμενες μέρες θα επιστρέψω στις προπονήσεις και με την υπόλοιπη ομάδα. Θέλω λίγο χρόνο με την ομάδα. Αύριο θα δω πως είμαι. Πάντως δεν έχω πρόβλημα με τη φυσική κατάσταση. Αν όλα πάνε καλά, θα μπορώ να είμαι με την ομάδα στο παιχνίδι με την ΕΝΠ».

Για τον τραυματισμό του που ήρθε παραμονή της πρεμιέρας: «Ένιωθα πολύ καλά στην προετοιμασία, ήθελα πολύ να βοηθήσω την ομάδα, όμως είχα την ατυχία να χάσω το παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά και αυτά της Εθνικής».

Για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στην Ανόρθωση: «Ήταν μια νέα πρόκληση. Είχα μια φανταστική σεζόν με τη Νέα Σαλαμίνα. Θα είμαι ευλογημένος για τη χρονιά που έζησα και θέλω να τους ευχαριστήσω. Ήθελα να παίξω ξανά σε μια μεγάλη ομάδα. Η Ανόρθωση κάνει μια νέα αρχή και θα παλέψουμε για τίτλους. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές ένα φανταστικό προπονητή που ξέρει τι πρέπει να κάνουμε. Είμαστε έτοιμοι και σίγουροι ότι θα κάνουμε κάτι καλό φέτος. Δουλέψαμε πολύ σκληρά».

Για τον αγώνα με την ΕΝΠ: «Θέλουμε να πάμε στο Παραλίμνι για να κερδίσουμε. Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Το γήπεδο εκεί δεν είναι καλό και το είδαμε στο τελευταίο φιλικό. Μακάρι να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Μόνο τη νίκη θέλουμε για να πάμε στη συνέχεια πιο δυνατοί».

Για το πότε θα δούμε την ομάδα να φτάνει στο επίπεδο που θέλουν: «Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι έτοιμοι. Να ετοιμάσουμε το πλάνο και παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Δεν ξέρω πότε θα φτάσουμε στο top, όμως σε μια φάση θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Είμαι 1000% σίγουρος. Έχουμε μια φανταστική ομάδα».

Για το πότε μπορούν να φτάσουν στο επίπεδο που θέλουν: «Θέλουμε τίτλους. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι τους τίτλους. Το πιο σημαντικό είναι να βλέπουμε την ομάδα μας. Κάνουμε μια δουλειά που είναι φανταστική. Είμαι σίγουρος για την ομάδα μου. Θέλουμε τίτλους. Πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Για τον κόσμο: «Πήγαμε να παίξουμε στη Λεμεσό και ήταν λες και παίζαμε στην έδρα μας. Είμαι σίγουρος ότι και στο Παραλίμνι, θα είναι σαν να παίζουμε εντός. Σίγουρα, όταν θα παίξουμε στο γήπεδο μας, θα έχουμε πολύ κόσμο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ