Τορνίκε για κόσμο: «Είστε οι καλύτεροι!»

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ, έκανε στην ιστοσελίδα balla.com.cy, ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Τορνίκε Οκριασβίλι.

Ο Γεωργιανός μεταξύ άλλων αποθέωσε και τον κόσμο της ομάδας που ήταν στο Τσίρειο. Αναλυτικά πιο κάτω τα όσα ανάφερε ο διεθνής μεσοεπιθετικός της ομάδας μας.

Το σχόλιο του για το παιχνίδι: «Παίξαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Πιστεύω δεν παίξαμε άσχημα, ήμασταν καλοί και συγκροτημένοι στον αγωνιστικό χώρο, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο και μας υποστήριξε, ήταν πολύ καλοί. Μα πάρα πάρα πολύ ζέστη εδώ!»

Για τη δική του απόδοση μιας και ήταν το πρώτο του παιχνίδι μετά από καιρό: «Αισθάνομαι καλά, φυσικά και δεν αισθάνομαι 100% έτοιμος, αισθάνομαι καλύτερα μέρα με τη μέρα και σίγουρα θα είμαι πολύ καλύτερος στο μέλλον.»

Για το πότε ο κόσμος της ομάδας θα δει τον πραγματικό Τορνίκε: «Έχουμε τώρα μία διακοπή για 3 εβδομάδες, όταν έρθουμε πίσω με το καλό σε 3-4 παιχνίδια θα είμαι στο σημείο που πρέπει.»

Για τον κόσμο της ομάδας ένα μήνυμα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, είστε οι καλύτεροι, παίζαμε σε εκτός έδρας παιχνίδι και ο κόσμος μας ήταν κατά πολύ περισσότερος από τον δικό τους. Τους ευχαριστώ πολύ και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να μας στηρίζουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ