Τι λέει ο Πάμπης για Τιμούρ και Ανόρθωση

Στην εκπομπή του Super Sport FM 104.0, «Άκου τι λέει»,  μίλησε ο Πάμπης Ανδρέου, με τον μεταξύ άλλων παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, να σχολιάζει τόσο την απόδοση της ομάδας μας το βράδυ της Κυριακής αλλά και γενικότερα την επιστροφή του Κετσπάγια.

Αναλυτικά όσα είπε πιο κάτω:

Πως είδε την ομάδα μας απέναντι στην ΑΕΛ: «Την είδα στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής. Ήταν καλύτερη από την ΑΕΛ στο α΄ ημίχρονο αλλά κάποιες αδυναμίες επιθετικά δεν έφεραν τη νίκη. Ίσως να ήταν και τακτική του Τιμούρ καθώς στην πορεία έκανε αλλαγές και έγινε πιο γρήγορη η ομάδα στις αντεπιθέσεις. Ήρθαν όπως και στην Ομόνοια ποδοσφαιριστές και η ομάδα θέλει τον χρόνο της. Είναι μια νέα ομάδα»

Με την επιστροφή Τιμούρ υπάρχει η προσδοκία ότι θα πάει καλά η ομάδα: «Δεν είναι μόνος του ο Κετσπάγια που θα ανεβάσει την Ανόρθωση, άλλαξαν τα πράγματα».

Βλέπουν με διαφορετικό μάτι οι Ανορθωσιατές την παρουσία του Τιμούρ στον πάγκο: «Είναι από τα τελευταία χαρτιά της Ανόρθωσης με τον Τιμούρ να φτιάξει μια δυνατή ομάδα. Χρειάζεται μια δυνατή Ανόρθωση το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Φανταστείτε να είναι κοντά το ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας, η ΑΕΚ, η Ομόνοια και η Ανόρθωση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ