Πάφος 2 – 1 Ανόρθωσις: Ήττα στην πρόβα τζενεράλε…

Στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του νέου πρωταθλήματος η ομάδα μας ηττήθηκε από την Πάφο με 2-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης». Προηγήθηκαν με 2-0 οι γηπεδούχοι χάρις σε δύο γκολ του Μπεριγκό στο 5′ και στο 51′ για να μειώσει η ομάδα μας στο 67′ με τον Καλτσά.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Με διάταξη 4-1-2-3 παρέταξε την ομάδα μας ο Τιμούρ Κετσπάγια. Κάτω από τα δοκάρια ο Παπαδόπουλος, αριστερά ο Πηλέας, δεξιά ο Γκαλίτσιος με τους Σίφο και Βργκοτς να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Σε ρόλο ανασταλτικού μέσου ο Αρτυματάς, με τους Μαργκάσα και Τορνίκε να κινούνται πιο μπροστά. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Ντούρις, δεξιά ο Μανθάτης και στην κορυφή της επίθεσης ο Σαντίκ.

Κακό το ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας, μία στιγμή αδράνειας στο 5′ μας έφερε πίσω στο σκορ, όταν ο Μπεριγκό τρύπωσε στην καρδιά της άμυνας της ομάδας μας και με κεφαλιά κατόπιν μπαλιάς του Νέμετς, νίκησε τον Παπαδόπουλο και έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια η ομάδα μας δεν κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της και να κρατήσει την μπάλα, οι πολλές λάνθασμένες μεταβιβάσεις από τους ποδοσφαιριστές μας έφεραν αδυναμία να κρατήσουμε την μπάλα και να επιτεθούμε ορθόδοξα όπως επίσης και τον εκνευρισμό του Κετσπάγια. Από εκεί και πέρα η ομάδα μας κέρδισε πέντε κόρνερ δίχως όμως να καταφέρει απειλήσει.

Από την πλευρά της η Πάφος δημιούργησε ακόμη 2-3 καλές φάσεις για να μας απειλήσει, δίχως όμως να καταφέρει να εδραιώσει το προβάδισμα της.

Ούτε το δεύτερο ημίχρονο είχε ξεκινήσει καλά για την ομάδα μας, με τον Μπεριγκό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 2-0. Η ομάδαμας προσπάθησε να αντιδράσει με τον Μανθάτη ένα λεπτό αργότερα και συγκεκριμένα στο 52′, από κοντά και μετά από γύρισμα, ο Ελλαδίτης ακραίος έκανε το πλασέ με την μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια.

Η μείωση του σκορ, ήρθε στο 67′, όταν μετά από Μακρινή μπαλιά, ο Καλτσάς με δυνατό πλασέ μείωσε σε 2-1. Στο 72′ ο Ντούρις με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο τέλος του αγώνα η ομάδα μας έφθασε δύο φορές κοντά στο γκολ. Αρχικά με σουτ του Ιωάννου εκτός περιοχής, ενώ στο 92′ πλασέ του Κατσαράβα αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Παπαδόπουλος, Πηλέας (65′ Εγγλέζου), Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Γκαλίτσιος, Κ. Αρτυματάς (64′ Βασιλακάκης), Μαργκάσα (64′ Νταουσβίλι), Οκριασβίλι (60′ Καλτσάς), Ντούρις, Μανθάτης, Σαντίκ (75′ Kατσαράβα).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ