Ο μύθος των 700 χιλιάδων και το DEAL που ακόμη δεν ήρθε…

Στο ακουστικό είναι όλοι στην ομάδα μας, αναφορικά με την περίπτωση του Νίκα Κατσαράβα.

Ο Γεωργιανός φορ είναι στο στόχαστρο από ομάδες του εξωτερικού, που όπως ανάφερε τις προάλλες ο Σάββας Πηλακούτας, είναι τρεις στον αριθμό εκ των οποίων και ομάδες εκτός Ευρώπης. Για την ώρα  στην ομάδα μας είναι στην αναμονή, το θέμα διατηρείται στην επικαιρότητα εδώ και 10 μέρες, υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί λύση με το επιθυμητό χρονικό ορόσημο να είναι η τρέχουσα εβδομάδα.

Η τιμή πώλησης του ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει γνωστή, όμως για να συναινέσει η ομάδα μας να τον παραχωρήσει, θα πρέπει να καρπωθεί οικονομικά μιας και η επένδυση που έγινε για τον Κατσαράβα ήταν μεγάλη. Μάλιστα, ας μην ξεχνάμε πως για αυτό ο Ανδρέας Παντελή παραμύθιαζε τους διοικούντες τότε στο σύλλογο, πως θα τον πωλήσει 700 χιλιάδες στην Σπάρτακ Μόσχας. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και σίγουρα δεν πρόκειται καμία ομάδα να μας προσφέρει τέτοια χρήματα, με τις απαιτήσεις της ομάδας μας να είναι κατά πολύ μικρότερες.

Ο ποδοσφαιριστής είναι κανονικά στη διάθεση του Κετσπάγια, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του, τουλάχιστον μέχρι να προκύψουν εξελίξεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ