Κεφάλαιο Κύπριοι και το βάθος που δίνουν στο ρόστερ…

Ένα μεγάλο κεφάλαιο που θα κρίνει το βάθος του ρόστερ, ακούει στο όνομα Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Οι αλλαγές στους κανονισμούς για το πρόστιμο που θα μπαίνει στην περίπτωση μη χρησιμοποίησης Κύπριου, έφεραν και ενίσχυση του ντόπιου στοιχείου στο ρόστερ.

Στον άσο υπάρχει η επιλογή του Παπαδόπουλου ως αναπληρωματικού του Λόρια, όπως επίσης και του νεαρού Χρίστου Ρώσου. Από εκεί και πέρα στην άμυνα υπάρχει μία τετράδα, με τον Στυλιανού δεξιά, τον Πηλέα αριστερά και τους Παναγιώτη Αρτυματά και Παύλο Κορρέα ως κεντρικοί αμυντικοί. Από εκεί και πέρα στη μεσαία γραμμή ξεχωρίζουν οι Κωστάκης Αρτυματάς και Μιχάλης Ιωάννου. Στην επίθεση ο Γιάννης Χατζηβασίλης ήρθε ως η επιπλέον προσθήκη. Τέλος ο Νικόλας Εγγλέζου, που στα φιλικά προετοιμασίας αγωνίστηκε και στις τρεις γραμμές και από πλευράς Κυπρίων ποδοσφαιριστών είναι μπαλαντέρ στα χέρια του Τιμούρ.

Αξηίζει να σημειωθεί πως με την υπόλοιπη ομάδα αναμένεται να ενσωματωθούν και οι Λεμέσιος και Φύτος Κυριάκου, αμφότεροι βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας από τον σοβαρό τραυματισμό τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ