«Επέστρεψα στο σπίτι μου, εκεί που μεγάλωσα…»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως τερματοφύλακας της ομάδας μας, έκανε ο Αντώνης Γιωργαλλίδης στη συχνότητα του Super Sport FM 104.0.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Αρχικό σχόλιο: «Ήταν κάτι που επιδίωκα εδώ χρόνια. Με τη βοήθεια του Τιμούρ και όλων εκεί στην ομάδα, επέστρεψα και θέλω να βοηθήσω με όλη την καρδιά μου την ομάδα»

Πως προέκυψε και πως νιώθεις για αυτή την εξέλιξη; «Δεν θέλω να πω πως έγινε αυτό. Όταν κάτι επιθυμείς τα τελευταία 6 χρόνια να γίνει και γίνεται μέσα σε 10 ώρες πως μπορείς να νιώθεις; Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Επέστρεψα στο σπίτι μου, εκεί που μεγάλωσα».

Γράφτηκαν, όταν αποχώρησες από την Ανόρθωση αλλά και τα τελευταία 24ωρα, ότι τα… τσούγκρισες με τον Τιμούρ. Αληθεύει; «Δεν αληθεύει. Αν ήταν αλήθεια αυτό δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Είχα έχω και θα έχω άριστες σχέσεις με τον Τιμούρ. Αυτός ο άνθρωπος με τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς και τον Μιχάλη Παμπόρη με έβαλαν στον ποδοσφαιρικό χάρτη».

Ήσουν στέλεχος του έπους της Τραπεζούντας… «Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Το είπα και στη γυναίκα μου πολλές φορές. Όλοι λένε όταν παντρευτείς, μπορείς να εκφραστείς με λόγια. Αυτό ακόμη δεν το έχω περιγράψει…»

Ο Αντώνης Γιωργαλλίδης, αγωνίστηκε σε πάρα πολλές ομάδες… «Σε οποιαδήποτε ομάδα έπαιξα έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Ακόμη και στην Αλκή και τον Ερμή που ήμουν. Τώρα θέλω να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό προς τα έξω και να βγάλω αγάπη σε εκείνους που το αξίζουν. Πέρασα όμορφες στιγμές σε αυτές τις ομάδες που ήμουν».

Κεφάλαιο πλέον Ανόρθωση… «Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την κατάσταση. Χθες που πήγα στο γήπεδο, ένιωθα 15 ετών. Θυμήθηκα την πρώτη μου φορά όταν με κάλεσε ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς».

Στα 37 σου χρόνια πλέον, ο Αντώνης έχει δείξει ότι στηρίζει τους συμπαίκτες του… «Στη ζωή μου έχω το ρητό «δούναι και λαβείν». Ότι δίνεις παίρνεις. Πολλοί μου έλεγαν ότι επέλεξα ομάδες στη 2η κατηγορία. Στο τέλος της ημέρας, έχει μεγάλη αξία αυτό το ρητό. Είμαι αληθινός και δίνω όλα όσα μπορώ. Θέλω να βοηθήσω τα νέα άτομα που μπαίνουν στο ποδόσφαιρο έτσι ώστε να προχωρήσουν. Αυτό πρέπει να κάνει όλος ο κόσμος, να βοηθά τον άλλο».

Πως είδες την Ανόρθωση και που πιστεύεις πως μπορεί να φτάσει φέτος; «Ο Τιμούρ όταν ήμουν στην ομάδα, έφτιαξε μια ομάδα με παίκτες, έμπειρους που ξέρουν το ποδόσφαιρο. Πιστεύω το ίδιο πράγμα προσπαθεί να γίνει και φέτος. Γι’ αυτό πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη. Συμφωνώ απόλυτα με τον Τιμούρ για το ότι έχει θέσει ψηλά τον πήχη, η Ανόρθωση πρέπει να είναι πρώτη σε όλα».

Αν άφησε κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρο: «Ότι μου έδωσε ο Θεός είναι καλοπροαίρετο, αν αδίκησα κάποια άτομα με τις συμπεριφορές μου, νιώθω ότι μπορεί να μην τους έδωσα αυτό που θέλανε. Σίγουρα θα μπορέσω να κάνω περισσότερα. Απλά πιστεύω πως απ’ όλα που μου έδωσε το ποδόσφαιρο, μπορούσα να δώσω περισσότερα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ