Ανόρθωση 1 – 0 ΕΝΠ: Φιλική νίκη εν μέσω πειραματισμών

Φιλική νίκη εν μέσω μπόλικων πειραματισμών πέτυχε απόψε στη Σωτήρα η ομάδα μας, που επικράτησε της ΕΝΠ με 1-0 χάρις σε γκολ του Ντούρις.

Η Εντεκάδα

Πρώτο ημίχρονο

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με την ομάδα μας να κρατά μπάλα και να προσπαθεί να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Πρώτη καλή στιγμή στο ενδέκατο λεπτό, όταν ο Ντούρις από το σημείο του πέναλτι μετά από γύρισμα δεν κατάφερε να νικήσει τον Κλειμαν.

Η ομάδα μας ήταν ελαφρώς πιο επιθετική από τον αντίπαλο και επιδίωξε το τέρμα. Κάτι πού ήρθε στο 26′ όταν ο Κατσαράβα πίεσε ψηλά τους αντιπάλους αμυντικούς έκαναν το λάθος και ο Ντούρις από κοντά έγραψε το 1-0.

Στη συνέχεια η ΕΝΠ ανέβηκε και κατάφερε να δημιουργήσει 1-2 φάσεις για τέρμα, δίχως να είναι εύστοχοι με το 1-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Δεύτερο ημίχρονο

Με διαφορετική εντεκάδα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Κετσπάγια. Παπαδόπουλος, Κορρέα, Αρτυματάς Π., Ιωάννου, Εγγλέζου, Αρτυματάς Κ., Βασιλακάκης, Κοφί, Σαντίκ και Καλτσά.

Η ομάδα μας έψαξε το δεύτερο γκολ ενώ οι αντίπαλοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν λάθη που έγιναν στο χώρο της άμυνας και του κέντρου, για να βγουν στην αντεπίθεση.  Στο 50′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τορνίκε ανάγκασε τον Κλέιμαν σε διπλή απόκρουση, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Καλτσάς επιχείρησε με ψηλοκρεμαστό σουτ να πιάσει απροετοίμαστο τον Κλέιμαν, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας πίεζε και προσπαθούσε να κάνει τους αντίπαλους να υποπέσουν στο λάθος στη μεσαία, δείχνοντας αρετές σε παιχνίδι αντεπιθέσεων. Φτιάξαμε 3-4 προϋποθέσεις που αν οι ποδοσφαιριστές μας ήταν πιο ουσιαστικοί στην τελική πάσα, τότε το σκορ θα ήταν διαφορετικό. Από την άλλη στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν 2-3 λάθη στο χώρο αμύνης που έφεραν τους βυσσινί σε θέση βολής, με τον Παπαδόπουλο να δηλώνει παρών όταν και όποτε χρειάστηκε.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ