Αναγέννηση 0 – 4 Ανόρθωσις: Οι δοκιμές συνοδεύτηκαν με τεσσάρα…

Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα είχε ο Τιμούρ Κετσπάγια στο αποψινό φιλικό απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας στο στάδιο της Δερύνειας, εκεί όπου η ομάδα μας κέρδισε με 4-0 με το σκορ να διαμορφώνεται στο πρώτο ημίχρονο

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Στο πρώτο ημίχρονο με κινητήριο μοχλό τον Οκριασβίλι, οι ποδοσφαιριστές μας απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και σημείωσαν τέσσερα γκολ. Το 1-0 ήρθε μετά από μεταβίβαση του Κορρέα προς τον Μανθάτη στο 14′, ο Ελλαδίτης κατέβασε ωραία την μπάλα, απέφυγε και τον Μάστρου σημειώνοντας έτσι το πρώτο του γκολ με την ομάδα μας. Από εκεί και πέρα δράση ανάλαβαν οι Κατσαράβα και Οκριασβίλι στο σκοράρισμα, οι οποίοι μέσα σε οκτώ λεπτά ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 24′ ο Μανθάτης μπήκε από δεξιά μέσα στην περιοχή, γύρισε την μπάλα εκεί όπου ο Κατσαράβα με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Μάστρου γράφοντας το 2-0. Δύο λεπτα αργότερα ο Νίκα, έγινε ο δημιουργός μιας και έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή την γύρισε στον Τορνίκε ο οποίος μπροστά σε κενό τέρμα έγραψε το 3-0. Το τελικό 4-0 σημειώθηκε στο 32′ όταν μετά από πίεση που άσκησε ο Βασιλακάκης στη μεσαία γραμμή, ο Κοφί κέρδισε την μπάλα, τροφοδότησε τον Ντούρις στα αριστερά, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε την μπάλα στην απέναντι πλευρά στον Τορνίκε, με τον Γεωργιανό να την υποδέχεται ωραία και με υποδειγματικό πλασέ να γράφει το 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο πέρασε αρχικά ο Ρώσσος στο 47′ και εννέα λεπτά αργότερα όλοι οι άλλοι που ήταν στον πάγκο, με τον Κορρέα να παραμένει ο μοναδικός από τους πρώτους έντεκα που έμεινε στο ρόστερ. Ο Τιμούρ άλλαξε το σύστημα σε 3-4-3, έχοντας την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους τους ποδοσφαιριστές του με αυτή τη διάταξη.

Στο 62′ με πλασέ ο Σαντίκ μέσα από την περιοχή νικήθηκε από τον Μάστρου, με τον άλλοτε τερματοφύλακα της ομάδας μας να στερεί γκολ και από τον Μαργκάσα στο 80′ όταν ο Κυπροποιημένος επίχειρησε να σκοράρει με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ