«Πρέπει να αισθανόμαστε χαρούμενοι, που νοιώθουμε βαριά τα πόδια μας»

Για την πορεία προετοιμασίας μίλησε ο Γιώργος Γκαλίτσιος στο επίσημο κανάλι της ομάδας μας στο Youtube.

Ο εξ Ελλάδος ακραίος αμυντικός εξέφρασε την ικανοποίηση τους για την πορεία της προετοιμασίας, τονίζοντας άκρως θετικό το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές αισθάνονται βαριά τα πόδια τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις και το βίντεο με όσα δήλωσε: 

Για την προετοιμασία μέχρι στιγμής: «Καταρχήν καλημέρα από το Μιλ, οι μέχρι τώρα εντυπώσεις μου είναι θετικές. Βαίνουν όλα καλά, κάνουμε καθημερινά διπλές προπονήσεις, δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε να κάνουμε ότι μας λέει το τεχνικό τημ.»

Για τα βαριά πόδια που λέγεται πως έχουν οι ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία: «Είναι απόλυτα φυσιολογικό, είναι οι πρώτες μέρες προετοιμασίας και κατά τη διάρκεια  της προετοιμασίας ειδικά τις πρώτες μέρες είναι φυσιολογικό, πρέπει να αισθανόμαστε χαρούμενοι που νοιώθουμε έτσι. »

Για τα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε μέχρι στιγμής: «Τα φιλικά είναι πολύ σημαντικά για την περίοδο της προετοιμασίας, γιατί μέσα από τα φιλικά βλέπεις τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε περισσότερο, σίγουρα υπάρχουνε σε όλα τα παιχνίδια και θετικά και αρνητικά, τα οποία αρνητικά να τα βελτιώσουμε και τα θετικά να τα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο. »

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ