Ο στόχος του Βέσκο και η συνάντηση με Κετσπάγια (Ότι ζητήσει ο Τιμούρ)

Για όλα όσα αφορούν τις ακαδημίες μίλησε στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΠΟΡ FM, o τεχικός διευθυντής της ομάδας μας Βέσκο Μιχάηλοβιτς.

Ο Βέσκο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρωταρχικό του στόχο στις ακαδημίες, που δεν είναι άλλος από τη διοχέτευση ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα, αλλά και τη σύνδεση που θα έχει η πρώτη ομάδα με τη δεύτερη.

Διαβάστε πιο κάτω μερικά από όσα δήλωσε ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς.

Το κίνητρο του για τις ακαδημίες: «Καταρχάς να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μου δίνει την ευκαιρία και επιστρέφω στην Ανόρθωση μετά από 20 χρόνια. Σίγουρα σε συζήτηση που είχαμε με ανθρώπους, οι ακαδημίες τα τελευταία χρόνια δεν ήταν και στα καλύτερα επίπεδα. Οι άνθρωποι που ήρθαν τώρα προσπαθούν να κάνουν κάποια άλλα πράματα, με φώναξαν συζητήσαμε και πιστεύω ότι μπορώ να καταφέρω να κάνω αυτά που θέλουν οι ίδιοι. Κακά τα ψέματα και εμείς πρέπει να βγάλουμε κάποιους παίκτες, όχι άμεσα. Και με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα με την υποχρεωτική συμμετοχή Κύπριων, πρέπει να βγάλουμε κάποιους παίκτες. Αυτός είναι ο στόχος, ούτε πρωταθλήματα, ούτε κύπελλα, ο στόχος καθαρά είναι να βγάλουμε παίκτες στην πρώτη ομάδα»

Για ενδεχόμενη συμμετοχή σε τουρνουά του εξωτερικού: «Οπωσδήποτε είναι στα πλάνα, ήδη κάναμε κάποιες επαφές και να είστε σίγουροι ότι του χρόνου θα λάβουμε μέρος σε τουρνουά στο εξωτερικό. Θα πρέπει οι περισσότερες ηλικίες να βγαίνουν έξω, να παίρνουν εμπειρίες, να βλέπουν πως δουλεύουν οι άλλες ακαδημίες και εμείς να μαθαίνουμε κάποια άλλα πράματα.»

Για τη σύνδεση της πρώτης ομάδας με τη δεύτερη: «Με τον Τιμούρ δεν βρεθήκαμε ακόμα, η ομάδα ήταν στις Πλάτρες, ήρθε πίσω, έφυγε για Ολλανδία. Όταν έρθει πίσω θα κάνουμε μία συνάντηση. Όλοι δουλεύουμε για καλό της πρώτης ομάδας, ότι ζητήσει ο Τιμούρ από τις ακαδημίες αυτό θα γίνει. Να συζητήσουμε για πολλά και διάφορα θέματα.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ