Ξεμούδιασμα με ισοπαλία…

Ισοπαλία με 1-1 στο πρώτο φιλικό τεστ επί Ολλανδικού εδάφους επί της Go Eagles Ahead. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 19′ με τον Σελίν με κεφαλιά, για να ισοφαριστεί στην εκπνοή του ημιχρόνου από τον Μπάνινκ που νίκησε σε τετ-α-τετ τον Λόρια.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πιο δυνατά είχε μπει στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας. Στο έβδομο λεπτό χάσαμε μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα, ο Ράγιος βρήκε εξαιρετικά τον Ντούρις πίσω από την άμυνα, ο δεύτερος πέρασε τον τερματοφύλακα, πήγε κάπως πλάγια, με το πλασέ που επιχείρησε να καταλήγει ελάχιστα έξω. Πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 12′ σουτ του Ράγιος κτύπησε σε αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 16′ επιχείρησαν να νικήσουν τον Λόρια, ο οποίος όμως απέκρουσε εντυπωσιακά πάνω από τα δοκάρια. Στο 18′ η ομάδα μας πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Ράγιος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σελίν στο πρώτο δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-1. Στη συνέχεια οι Ολλανδοί ήταν πιο απειλητικοί και έφθασαν κοντά στο γκολ, κάτι το οποίο πέτυχαν στην εκπνοή του ημιχρόνου. Στο 44′ σε μία φάση που χάθηκε η μπάλα και φάνηκε να υπάρχει φάουλ στον Μαργκάσα, ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε αντίθετη άποψη. Στην εξέλιξη της φάσης ο Λορια νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον αντίπαλο Μπάνινκ.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πέντε αλλαγές. Οι Στυλιανού, Κ. Αρτυματάς, Κοφί, Χατζηβασίλης και Κατσαράβα πέρασαν σαν αλλαγή αντί των Γκαλίτσιο, Νταουσβίλι, Βασιλακάκη, Εγγλέζου και Ντούρις. Στο 51′ καταγράφηκε καλή στιγμή με τον Κατσαράβα που μετά από ατομική προσπάθεια από δεξιά, επιχείρησε το σουτ το οποίο αποκρούστηκε σε κόρνερ.

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο είχε λιγοστές φάσεις εκατέρωθεν. Στο 76′ σημειώθηκε η πιο μεγάλη φάση για την ομάδα μας, ότνα ο Κοφί πέρασε δύο αντιπάλους, έκανε το σουτ και η μπαλα τράνταξε το δοκάρι των Ολλανδών.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ