«Δεν έχει καμία σχέση η τοποθέτηση με κάποια περιστατικά που έγιναν στην πρώτη προπόνηση»

Για όλα τα θέματα από σχολούν την ομάδα μας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο επί του τύπου εκπρόσωπος Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά πιο κάτω.

Για την προετοιμασία της Ανόρθωσης:

«Η ομάδα βρίσκεται στις Πλάτρες και θα παραμείνει μέχρι αύριο που θα δώσει το φιλικό με τον Εθνικό Άχνας».

Για τα προβλήματα με Κατσιαράβα και Ογκρισασβίλι:

«Ο Γκαλίτσιος ξεπέρασε την ίωση, ο Αρτυματάς ανεβαίνει και είναι στην διάθεση του προπονητή. Ο Κατσιαράβα δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό, χθες έκανε κανονικά όλο το πρόγραμμα. Ο Ογκριασβίλι δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και αποφάσισε ο προπονητής να τον προφυλάξει. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε και να προβληματιζόμαστε, είναι περίοδος προετοιμασίας και είναι λογικό να υπάρχουν οι μικροπροβλήματα».

Για το φιλικό:

«Μιλήσαμε με τον ΚΟΑ, το φιλικό είναι στις 7, είναι 10 ευρώ η είσοδος και δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας. Σε παιχνίδια που δεν είναι επίσημα δεν χρειάζεται η κάρτα φιλάθλου είναι κάτι που θα ισχύσει και στα υπόλοιπα φιλικά. Η ενημέρωση που είχαμε ήταν αυτή, τι θα ισχύει στα επόμενα παιχνίδια δεν ξέρω».

Για την θέση της Ανόρθωσης στην κάρτα φιλάθλου:

«Ήταν κάπως περίεργο να σταλεί μία επιστολή που είχες μία μέρα για να υπογράψεις. Όταν βγήκε προς τα έξω ότι 10 από τις 12 διαφώνησαν, υπήρχε μία αντίδραση προτού πούμε την θέση μας. Με την επιστολή δεν μπορούσαμε να πούμε την θέση μας γι’ αυτό και θέλαμε να τοποθετηθούμε μαζί. Δηλαδή αν αναστελλόταν η κάρτα τότε θα διορθώνονταν τα γήπεδα. Αυτό που λέμε μέσα την ανακοίνωση, δεν θέλουμε γήπεδα πεδία μάχης ούτε γήπεδα εκκλησίες, θέλουμε κάτι ενδιάμεσο. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία των οπαδών που έρχονται στο γήπεδο. Δεν έχει καμία σχέση η τοποθέτηση με κάποια περιστατικά που έγιναν στην πρώτη ανοικτή προπόνηση».

Για τα μετεγγραφικά:

«Μένουν δύο θέσεις ξένων και αξιολογούνται κυρίως για οι θέσεις των μεσοεπιθετικών, εκεί που κρίνει ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση τόσο ο προπονητής όσο και η ομάδα προγραμματισμού. Δεν επιθυμώ να τοποθετηθώ για τον Αρτυματά, το θέμα παραμένει ως έχει και είναι στάσιμο».

Για το αν θα υπάρχει εξέλιξη με κάποιο ποδοσφαιριστή μέχρι η ομάδα να αποχωρήσει για την Ολλανδία:

«Κάθε μέρα μπορεί να υπάρχει εξέλιξη».

Για τα εισιτήρια διαρκείας:

«Έχουμε ξεπεράσει τα 2.600, είναι πιο χαμηλά από τα περσινά ωστόσο ήταν διαφορετικά τα δεδομένα σε σχέση με το γεγονός πως η ομάδα είχε Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ο κόσμος ήξερε την ομάδα. Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την καθημερινή του απασχόληση αλλά και την ανταπόκριση του».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ