«Αν δεν βάλουμε τους στόχους μας ψηλά, δεν μπορούμε να είμαστε στην Ανόρθωση…»

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ρενάτο Μαργκάσα. Ο πολυθεσίτης Πορτογάλος με Κυπριακό διαβατήριο παρέθεσε τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση, τον ρόλο του Τιμούρ και αρκετά άλλα ενδιαφέροντα.

Για την απόφαση του να συνεχίσει στην ομάδα μας: «Ήταν μια απόφαση που την πήρα από την στιγμή που μιλήσαμε με τον Τιμούρ. Ήθελα πάρα πολύ να αγωνιστώ ξανά σε μια μεγάλη ομάδα. Η Ανόρθωση μού έδωσε την ευκαιρία και δεν μπορούσα να πω όχι. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να αγωνιστώ στην Ανόρθωση. Ήταν μεγάλη πρόκληση για εμένα. Έχω πολλά να δώσω ακόμη. Μπορώ να παίξω σε ψηλό επίπεδο. Θέλω να το απολαύσω, να δώσω τα πάντα και να παίξουμε για τίτλους. Θέλω να μάθω ακόμη πράγματα.Κάθε χρόνο πρέπει να ξέρεις τι έκανες καλά και τι όχι. Θέλω να δω τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Να την βοηθήσω. Είμαι έτοιμος για όλα. Από την στιγμή που ήταν ο πρώτος που μίλησε μαζί μου, αμέσως κατάλαβα τι ήθελε να κάνει στην ομάδα. Και ήταν σημαντικό για εμένα. Γνωρίζει πως θα κάνω ό,τι μου ζητήσει. Νομίζω θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία».
Για τους στόχους του: «Ούτε στην Σαλαμίνα, ούτε στην Ομόνοια ούτε στην ΑΕΚ ούτε στην Δόξα είχα εγγυημένη θέση. Στόχος μου είναι να αποδεικνύω κάθε μέρα τι αξίζω. Εγώ πάντα βάζω υψηλούς στόχους. Εμείς θέλουμε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε και να παίξουμε για τίτλους. Πρωτάθλημα και κύπελλο. Αν δεν βάλουμε εμείς τους στόχους μας ψηλά, δεν μπορούμε να είμαστε στην Ανόρθωση. Είναι δύσκολο, αλλά θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό».
Για την Νέα Σαλαμίνα: «Εγώ θέλω να ευχαριστήσω την Νέα Σαλαμίνα για αυτά που έκαναν για εμένα. Δεν έχω παράπονο από κανένα. Ο Μαργκάσα μίλησε πριν μήνες με την διοίκηση. Αν ήθελε να κάνει κάτι η διοίκηση θα έπρεπε να το κάνει από τον Φλεβάρη. Θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ