«Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τον Κετσπάγια»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΠΟΡ FM, μίλησε ο Γιάννης Χατζηβασίλης. Ο 29χρόνος επιθετικός μεταξύ άλλων δήλωσε πως θα κάνει τα πάντα για να δικαιώσει τον Κετσπάγια για την επιλογή του.

Αναλυτικά πιο κάτω όσα δήλωσε ο Χατζηβασίλης.

Η διαδικασία της μετάβασης: «Η αλήθεια είναι ότι ήταν ξαφνικό και απρόσμενο. Τώρα μπορώ να απολαύσω τις διακοπές μου και είμαι ευτυχισμένος».

Για την καλύτερη του χρονιά: « Ήταν φυσικά με την φανέλα του Εθνικού, όπου έκανα μια φανταστική χρονιά».

Για το πέρασμα του από τον Απόλλωνα, Oμόνοια και τώρα Ανόρθωση: «Η αλήθεια για να πάω στον Απόλλωνα ήταν θέμα ψυχολογίας, τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε να πάω στην Ανόρθωση και να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι εκεί. Είναι η 3η μεταγραφή που παίρνω σε μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι θα πάρω ευκαιρίες αυτή την φορά και θα δικαιώσω τους ανθρώπους γύρο μου. Στην Ομόνοια πήγα ως επένδυση στα 20 μου, στον Απόλλωνα όταν ήμουν η ομάδα είχε ένα γεμάτο ρόστερ που έκανε πρωταθλητισμό και ήταν δύσκολο να παίξω».

Θεωρώ ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν τα δικά τους όνειρα. Έτσι και εγώ έχω τα δικά μου, να βοηθήσω μια ομάδα που έχει στόχους και να κατακτήσω τίτλους. Η προσπάθεια που κάνεις στο τέλος επιβραβεύεται».

Για την παρουσία του Κετσπάγια: «Είναι ένας προπονητής που δίνει ευκαιρίες αφού έχουμε άπειρα παραδείγματα. Από την στιγμή που με προτίμησε και πίστεψε σε εμένα θα κάνω τα πάντα για να τον δικαιώσω και αυτόν».

Για την Ανόρθωση: «Η Ανόρθωση είναι μια ομάδα που πάντα διεκδικεί τίτλους και χωρίς πίεση κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τίποτα. Όσο αφορά για την περσινή χρονιά θα μπορούσα και καλύτερα. Πήγα στην Δόξα για να κάνω ένα restart και να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Κάπου στην μέση της χρονιάς χάσαμε λίγο τα πατήματα μας αλλά ήμασταν σε καλό ρυθμό».

Για την Δόξα: «Η Δόξα έδειξε από την αρχή του πρωταθλήματος ότι θα πάει καλά. Κάναμε μερικά εξαιρετικά παιχνίδια αλλά κάπου στη μέση της χρονιάς χάσαμε τον ρυθμό μας αν και είχαμε καλή παρουσία δεν καταφέρναμε να κερδίσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω της Δόξα και τον κύριο Χατζηλούκα για τις που μου έδωσαν».

Για το στόχο του γηπέδου: «Το Παπαδόπουλος είναι ένα πολύ καλό γήπεδο. Ο κόσμος είναι πάντα κοντά στην ομάδα και περιμένω τους φίλους της Ανόρθωσης να έρθουν κοντά και να αγκαλιάσουν την ομάδα. Το πρώτο ρόλο έχουν οι ποδοσφαιριστές για να κάνουν ξανά το Παπαδόπουλος «κάστρο» και αυτός είναι ο στόχος μας».

Για την εθνική ομάδα: «Για όλους τους ποδοσφαιριστές είναι όνειρο τους να αγωνιστούν με το εθνόσημο στο στήθος. Με την Σκωτία αξίζαμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος από τον αγώνα. Υπάρχει η ποιότητα, υπάρχει το ταλέντο και αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά. Ελπίζουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε απέναντι στην Ρωσία».

Για την ξεκούραση του: «Mια γρήγορη απόδραση 3-4 μέρες να ηρεμήσω και πίσω στην σκληρή δουλειά»

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της Ανόρθωσης: «Ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να πάρουμε την Ανόρθωση εκεί που της αξίζει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ