«Ελάτε μαζί μας για την πόλη μας, για τα σπίτια μας, για την θάλασσα και τον ουρανό μας…»

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τις ευχαριστίες του στα οργανωμένα σύνολα αλλά απευθύνει και κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρών του, εξέδωσε ο Δήμος Αμμοχώστου για την αυριανή εκδήλωση έξω από το Προεδρικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Αμμοχώστου επιθυμεί όπως εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλα τα οργανωμένα σύνολα, οργανώσεις, σωματεία, συνδέσμους και άτομα που εξέφρασαν την συμπαράσταση τους προς την αυριανή εκδήλωση έξω από το Προεδρικό και την συμπαράταξη τους για να θέσουμε την Αμμόχωστο Μπροστά.

Καλούμε όλες και όλους τους συνδημότες και φίλους της Αμμοχώστου όπως όλοι μαζί ενωμένοι στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια σε κόσμια πλαίσια και όπως με ήθος αξιώσουμε όπως η Αμμόχωστος τεθεί ως προτεραιότητα.

Ιδιαίτερο κάλεσμα στις/ους 45άρες/άρηδες και κάτω που είχαν την ατυχία να γνωρίσουν μόνο από ιστορίες την ωραία και πρωτοπόρα πόλη. Ελάτε μαζί μας για την πόλη μας, για τα σπίτια μας, για την θάλασσα και τον ουρανό μας, για την Ανόρθωση και την Σαλαμίνα μας.

Επαναλαμβάνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η επιστροφή της Αμμοχώστου αποτελεί το πραγματικό κίνητρο προς την συνολική επίλυση του Κυπριακού. Όλοι μαζί λοιπόν ας δώσουμε το παρών μας και ας θέσουμε την ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Αύριο Παρασκευή, 28 Ιουνίου στις 6:00μ.μ. έξω από το Προεδρικό για την πόλη της καρδιάς μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ