Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι: «Έχετε ιδέα γιατί το σήμα μας είναι 9 γαλανόλευκες κάθετες ρίγες…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι το απόγευμα του Σαββάτου, για όλα όσα διαδραματίστηκαν στο συλλαλητήριο της Παρασκευής έξω από το προεδρικό.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανακοίνωση:

Όπως είχαμε προαναφέρει τις προηγούμενες μέρες, θα δίναμε το παρόν μας στο χθεσινό συλλαλητήριο έξω από το προεδρικό. Όταν πήραμε την απόφαση να δηλώσουμε παρόν, ώστε να δυναμώσουμε την φωνή της ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, ήμασταν ήδη υποψιασμένοι για τα κίνητρα κάποιων εκ των παρευρισκομένων.

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε πλήρως όταν η οργάνωση unitecyprus και κάποια «αδέλφια τους» αντέδρασαν έντονα στην παρουσία της Γαλανόλευκης. Εμείς πρώτοι καλέσαμε να μην διαχωριστεί ο Αμμοχωστιανός και όπως μην κατεβούμε ο καθένας με τα διακριτικά του. Αλλά όταν είδαμε την αντίδραση για την σημαία του Έθνους μας δεν μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς. Ήταν τόσο στημένοι οι συγκεκριμένοι και προσκολλημένοι για την Ελληνική που δεν ασχοληθήκαν καν με το λάβαρο της ομάδας μας το οποίο μάλιστα βρισκόταν μπροστά. Πραγματικά έχετε ιδέα τον χώρο προέλευσης μας; Έχετε ιδέα για τους λόγους ίδρυσης μας; Έχετε ιδέα γιατί το σήμα μας είναι 9 γαλανόλευκες κάθετες ρίγες και από που είναι εμπνευσμένο;

Όταν η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ η ΗΡΩΩΜΑΝΑ έστελναν τα παιδιά τους στον αγώνα εσείς δεν υπήρχατε πουθενά. Είστε ανιστόρητοι και μικρά ανθρωπάκια που μοναδικός σας σκοπός ήταν να δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση που εύκολα τα ΜΜΕ μπορούν να περάσουν στον κόσμο. Μόνο ένα κανάλι είπε ψες την αλήθεια. Όσο για το «μαυροφορεμένοι», εδώ και 45 χρόνια πενθεί ο κάθε πρόσφυγας, όταν ο αττίλας ετσιθελικά εισέβαλε παράνομα στην Κύπρο. Εδώ και χρόνια σε εκδηλώσεις για την Αμμόχωστο και στις αντικατοχικές μας πορείες φοράμε μαύρα λόγω κατοχής. Όποιος φοράει μαύρα, κρατάει Ελληνική και επιδιώκει την Λευτεριά τότε του δίνετε και την ταμπέλα που εσείς επιθυμείτε για τους δικούς σας σκοπούς. Αν εσείς ξεχνάτε, ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ.

Τέλος δεν μπορούμε να μην καυτηριάσουμε την ανεπάρκεια του Δήμου στα θέματα της Αμμοχώστου. Από το πιο μικρό μέχρι και σε πιο σοβαρά ζητήματα. Αν πραγματικά θέλατε να μαζευτεί κόσμος και να στείλουμε τα μηνύματα τότε δεν θα βάζατε το συλλαλητήριο η ώρα 18:00 στην Λευκωσία μια καθημερινή. Είμαστε πρόσφυγες, ζούμε σε όλη την Κύπρο. Εδώ και χρόνια μας πουλάνε, φτάσαμε στο ζενίθ και διοργανώνετε συλλαλητήριο έξω από το προεδρικό, στην πόλη ίσως με τους πιο λίγους Αμμοχωστιανούς, καθημερινή η ώρα 18:00. Απλά ίσως να το «βλέπουμε» λάθος εμείς. Τι να σας πούμε.

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ

MAXHTEC 1994

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ