«Υπολογίζω ότι θα φτάσουμε στις 4.500-5.000 εισιτήρια διαρκείας»

Δηλώσεις στα ραδιοφωνική συχνότητα του SuperSport FM, έκανε ο Αντωνάκης Κκαφάς. Ο ρέκορντμαν συμμετοχών με τον Φοίνικα στο στήθος, τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα που αφορούν τη δημοσιότητα.

Αναλυτικά πιο κάτω τα όσα είπε:

«Είμαι πιστός οπαδός της Ανόρθωσης και στα καλά και στα κακά. Η Ανόρθωση για μένα είναι ιδέα, είναι λατρεία. Μαθαίνω τα νέα, ενημερώνομαι, μιλώ με τους προέδρους και τον γενικό αρχηγό και ξέρω τι συμβαίνει στην ομάδα» είπε αρχικά.

Πως βλέπετε τα νέα δεδομένα στην Ανόρθωση;

«Είναι μεγάλο πρόβλημα το οικονομικό. Πιστεύω ότι αναλαμβάνοντας ο κ. Πουλλαίδης θα βοηθήσει. Αγαπά την Ανόρθωση και έρχεται για να βοηθήσει πραγματικά όσο μπορεί. Ανέλαβε πρόεδρος ο Ευγένιος Χαμπουλλας ο οποίος έχει τον τσαμπουκά. Προπονητής θα είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια που είναι γνωστός. Είναι ο προπονητής που από ιδρύσεως του σωματείου μας πέτυχε τα περισσότερα πράγματα, μας έβαλε στους ομίλους και πανηγυρίσαμε και την πρόκριση επί της Τραπεζούντας. Πρέπει να τους στηρίξουμε όλους αυτούς, να τους εμπιστευθούμε. Να πούμε ότι ο Τιμούρ δεν θα έρθει και θα πάρει το μαγικό ραβδί. Θα πάμε με σταθερά βήματα. Όσον αφορά το οικονομικό είναι πολλές οι οφειλές. Όταν άκουσα τα χρήματα που θέλει ο Λέβι είπα καλύτερα να έμενε στην ομάδα. Θα κάνουμε εράνους, εκδηλώσεις και ο Ανορθωσιάτης βοηθά όταν η ομάδα του βρεθεί στα δύσκολα. Η Ανόρθωση είναι σαν φάρος της επιστροφής όπως και άλλες προσφυγικές ομάδες και πρέπει οι φάροι αυτοί να παραμείνουν αναμμένοι. Να μην περιμένουμε μόνο από τον κ. Πουλλαίδη».

Τι θα πρέπει να γίνει;
«Τα τελευταία 10 χρόνια της ξηρασίας τίτλων ο κόσμος ακολουθούσε την ομάδα. Η ομάδα πρέπει να στηριχθεί και από τους οργανωμένους. Αυτά τα παιδιά δίνουν οξυγόνο στην ομάδα αλλά κάποτε μας παίρνουν το οξυγόνο. Πρέπει όλοι να δουλέψουμε μεθοδικά για να φτάσουμε σε ένα επίπεδο που για την ώρα να στέλνει την ομάδα στην Ευρώπη. Πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα ρεαλιστικά και όχι να λέμε λόγια που δεν μπορούν να γίνουν. Χρειάζεται δουλειά, εμπιστοσύνη, πίστωση χρόνου και όσο μπορεί ο κάθε ένας να βοηθήσει οικονομικά».

Πια είναι τα μηνύματα που παίρνετε από τον κόσμο;
«Το 90% του κόσμου είναι αισιόδοξοι. Ο Τιμούρ είναι ο ιδανικότερος για να αναλάβει, επέστρεψε και ο κ. Πουλλαίδη και τα μηνύματα που παίρνω είναι θετικά και αισιοδοξία και αυτή η αισιοδοξία πρέπει να φανεί και στην πράξη με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Υπολογίζω ότι θα φτάσουμε στις 4.500-5.000 εισιτήρια διαρκείας. Όλα δείχνουν ότι θα πάμε πιο καλά, χειρότερα από φέτος δεν μπορούμε να πάμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ