Τιμούρ: «Δεν είναι εύκολο / Χαίρομαι που γυρίζω…»

Τη χαρά του που επιστρέφει στην ομάδα μας δέκα χρόνια μετά εξέφρασε στην Cytavision, ο Τιμούρ Κετσπάγια. Παράλληλα ο προπονητής της ομάδας μας ανάφερε πως και στο παρελθόν μπορούσε να επιστρέψει αλλά η καλύτερη στιγμή ήταν τώρα.

Αναλυτικά τι είπε ο Κετσπάγια στην εκπομπή της Cytavision.

Το αρχικό του σχόλιο: «Πέρασαν 11 χρόνια δεν είναι εύκολο. Χαίρομαι που γυρίζω σε μια ομάδα που έχω προσφέρει και ποδοφαιρικά και προπονητικά. Ο κόσμος πάντα ήταν εκεί, βρήκα ανθρώπους που ήταν τότε και είναι και τώρα. Από μένα υπάρχει θέληση».

Γιατί τώρα και όχι τότε;
«Πάντα που υπάρχει πρόβλημα το πρώτο όνομα στο τραπέζι ήμουν εγώ. Αυτή τη στιγμή ήταν η καλύτερη διότι και στην ομάδα ξεκαθάρισαν πολλά πράγματα δεν ήταν χαώδες βλέποντας ότι ο κύριος Πουλλαΐδης τα βρήκε στα διοικητικά. Πριν τρία χρόνια που ήταν ο κύριος Πουλλαΐδης πάλι ήμουν κοντά στο να γυρίσω στην ομάδα».

Στην συνέχεα σχολίασε: «Εδώ πιστεύουμε ότι οι παίκτες είναι πιο σημαντικοί από τους προπονητές. Οι προπονητές είναι δύο φορές πιο σημαντικοί από τους παίκτες. Μέχρι και στην Αγγλία άλλαξαν τα πράγματα, άλλαξε η φιλοσοφία. Κακά τα ψέματα, οι επιτυχίες είναι που φέρνουν χρήμα και τον κόσμο».

Τι στόχους έχει η Ανόρθωση με τον Κετσπάγια;
«Δεν είναι τι στόχους έχει ο Κετσπάγια, είναι η ομάδα. Συνδυάζεται με την προσφυγιά, οι άνθρωποι έφυγαν από τα σπίτια τους και το μόνο που έχουν να θυμούνται είναι η Ανόρθωση. Συνδυάζεται και με εμένα, όλο στην προσφυγιά είμαι και εγώ, γυρίζω από εδώ και από εκεί».

Πως νιώθει που επιστρέφει στην Μεγάλη Κυρία;

«Χαίρομαι, επέστρεψα σε μια ομάδα που μεγαλούργησα. Ήμουν δέκα χρόνια εδώ ήταν τα περισσότερα που υπήρχα σε κάποια ομάδα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ