Τα επιτεύγματα της διοίκησης Παντελή (αριθμοί που τρομάζουν)

Μετά και τη χθεσινή Γ.Σ υπάρχει ένα πιο ξεκάθαρο και επίσημο τοπίο για τα επιτεύγματα της διοίκησης Παντελή.

Συνοπτικά, ο προϋπολογισμός κάθε άλλο παρά βασισμένος στα έσοδα ήταν. Μοναδικός σκοπός της πρώην διοίκησης ήταν η αλόγιστη σπατάλη. Για να αντιληφθείτε τα δεδομένα, όπως αναφέρθηκε χθες στη Γ.Σ, έχουμε ήδη προεισπράξει ένα ποσό της τάξης του 1 εκατομμυρίου από την Cablenet. Δεν έχουμε οποιαδήποτε περαιτέρω έσοδα για την αγωνιστική περίοδο.

Χρωστάμε στους ποδοσφαιριστές 4 μηνιάτικα της φετινής χρονιάς. Το καλοκαίρι το «πήρε» πάνω του ο Παντελή και κλείσαμε τον Ντούρις 600 χιλιάδες. Δεν πληρώθηκε ούτε μία με το ποσό αυτό να ανέρχεται με τόκους και πέναλτι στις 750 χιλιάδες. Έδωσε συμβόλαιο στον Μάμουκα αξίας 400 χιλιάδων. Αποδεσμεύτηκε ο Λέβι δίχως εκ των προτέρων να υπάρξει ένας διακανονισμός με την ομάδας μας να έχει προσφυγή εις βάρος της 405 χιλιάδες και να γίνεται προσπάθεια αυτό το ποσό να μειωθεί στο μισό.

Ως εκ τούτου με βάση και τα πιο πάνω, πρόθεση πλέον της εταιρείας και του συλλόγου όπως εγκρίθηκε στην προηγούμενη Γ.Σ, είναι να προχωρήσουν σε πλήρη αξιολόγηση και διαχειριστικό έλεγχο της προηγούμενης διοίκησης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ