Πρωταθλητής ο Σίμων Χειλίδης

Με δελτίο τύπου το τμήμα ποδηλασίας του συλλόγου μας ενημερώνει για τη δραστηριότητα του στον αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης, ο οποίος διεξήχθηκε στη διαδρομή Περβολιών-Μαζωτού-Περβολιών την Τετάρτη.

Αναλυτικά πιο κάτω η ενημέρωση:

Ο αθλητής μας Σίμων Χειλίδης αναδείχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία Masters 3 Ανδρών στο χθεσινό απογευματινό αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης, ο οποίος διεξήχθηκε στη διαδρομή Περβολιών-Μαζωτού-Περβολιών. Στην κατηγορία των Masters 1 Ανδρών, μόλις 9 δευτερόλεπτα χώρισαν τον αθλητή μας Charalambos Christofi από μία θέση στο βάθρο. Οι αθλητές μας Harris Alexandrou και Constantinos Alexandrou, είχαν πολύ καλή παρουσία καταλαβάνοντας την 5η και 6η θέση, αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές της ομάδας μας, στους αθλητές των υπολοίπων ομάδων που αγωνίστηκαν, τον αλυτάρχη, τους κομισσάριους/κριτές και στην Cyprus Cycling Federation – Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας για την πολύ καλή διοργάνωση του αγώνα και σε όλους όσους συνέβαλαν στην ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Η ομάδα μας επικεντρώνει την προσοχή της στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αντοχής Δρόμου, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαΐου σε διαδρομή στην περιοχή των χωριών Μαθιάτη, Λυθροδόντα και Δελίκηπου.

Θα ήταν παράλειψη μας να μην εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τους χορηγούς μας, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό μας στηρίζοντας την ποδηλατική μας ομάδα ώστε αυτή να μπορεί να συμμετέχει και να πρωταγωνιστεί στους διάφορους αγώνες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.
Alexander College
Petrolina (Holdings) Public Ltd
Vitex Oleo-Mac Makita
eGalaxy.com.cy Suunto Cyprus
Tothemaonline
#WorldNewsMedia




ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ