Ντεμαράζ ανανεώσεων…

Ντεμαράζ ανακοινώσεων για ανανεώσεις συνεργασίας στο τμήμα χειροσφαίρισης του συλλόγου μας, που το βράδυ της Πέμπτης ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τους Βορκά, Χατζηεφραίμ και Ξενοφώντος.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανακοίνωση για Βορκά:

«Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κύπριο pivot Κυριάκο Βορκά. Ο Κυριάκος από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Handball. Κυριάκο είμαστε περήφανοι που σε έχουμε μαζί μας στην μεγάλη οικογένεια της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball. Σε ευχαριστούμε για όλα Φίλε Βορκά. Πάμε για άλλα πιο μεγάλα και πιο δυνατά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ HANDBALL
ΜΟΝΟ ΚΟΡΥΦΗ»

Αναλυτικά πιο κάτω η ανακοίνωση για Ξενοφώντος:

«Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κύπριο τερματοφύλακα Κύπρο Ξενοφώντος. Ο Κυπρος από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Handball. Κυπρο είμαστε περήφανοι που σε έχουμε μαζί μας στην μεγάλη οικογένεια της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball. Σε ευχαριστούμε για όλα Φίλε Κύπρο. Πάμε για άλλα πιο μεγάλα και πιο δυνατά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ HANDBALL
ΜΟΝΟ ΚΟΡΥΦΗ»

Αναλυτικά πιο κάτω η ανακοίνωση για Χατζηεφραίμ:

«Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πρώην Διεθνή Κύπριο inter Κωνσταντίνο Χατζηεφραίμ. Ο Κωνσταντίνος από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Handball. Κωνσταντίνε είμαστε περήφανοι που σε έχουμε μαζί μας στην μεγάλη οικογένεια της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball. Σε ευχαριστούμε για όλα Φίλε Κωνσταντίνε.
Πάμε για άλλα πιο μεγάλα και πιο δυνατά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ HANDBALL
ΜΟΝΟ ΚΟΡΥΦΗ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ