Νέες επιτυχίες για το τμήμα ποδηλασίας

Ενημερωτικό δελτίο εξέδωσε το τμήμα ποδηλασίας του συλλόγου μας, με το οποίο γίνεται αναφορά στη δράση της Κυριακής, εκεί όπου η ομάδα μας κέρδισε το πρωτάθλημα αντοχής στην κατηγορία Masters Γυναικών με την Έλενα Ταντή, ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία ανδρών, ο Χάρης Αλεξάνδρου ήρθε στην τρίτη θέση.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αντοχής Ποδηλασίας Δρόμου από την Cyprus Cycling Federation – Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στην περιοχή των χωριών Μαθιάτη, Λυθροδόντα και Δελίκηπου. Οι αθλητές της ποδηλατικής μας ομάδας αγωνιζόμενοι με τον φοίνικα στο στήθος, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κατακτώντας το Πρωτάθλημα στις κατηγορίες Μasters Γυναικών και την Τρίτη θέση στις πολύ δύσκολες κατηγορίες των Μasters Ανδρών.

Η Eleni Tanti για ακόμη μία χρονιά κέρδισε το Πρωτάθλημα αντοχής στις κατηγορίες Μasters Γυναικών και ο Harris Alexandrou την Τρίτη θέση στις κατηγορίες Μasters Ανδρών, πολύ λίγο πίσω από τον νικητή του αγώνα.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους υπόλοιπους αθλητές της ομάδας μας, Charalambos Christofi, Pambos Phoka και Constantinos Alexandrou αφού όπως είπαμε και πιο πάνω, δεν υστέρησαν καταθέτοντας ψυχή κατακτώντας σημαντικές θέσεις στις κατηγορίες τους.

Ευχαριστούμε πολύ τον Chrisovalantis Kyriakou για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Συγχαρητήρια στον αλυτάρχη, κομισάριους, κριτές, εθελοντές, στο κοινοτικό συμβούλιο Μαθιάτη για τη θερμή φιλοξενία και στην Cyprus Cycling Federation – Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας για την πολύ καλή και ασφαλή διοργάνωση, καθώς επίσης και σε όλους τους συμμετέχοντες, νικητές και μη για τις επιδόσεις τους!

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε για ακόμη μια φορά στους χορηγούς της ομάδας μας:
Alexander College
Petrolina (Holdings) Public Ltd
Vitex Oleo-Mac Makita
eGalaxy.com.cy Suunto Cyprus
Tothemaonline
#WorldNewsMedia

Επόμενη δραστηριότητα για την ομάδα μας η Ποδηλασία Για Όλους που θα πραγματοποιηθεί επί ευκαιρίας της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου προς την ελεύθερη Αμμόχωστο το Σάββατο 25 Μαΐου. Λεπτομέρειες για την εκδήλωση μας θα ακολουθήσουν αύριο με νέα ανακοίνωση.




ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ