Κραυγή αγωνίας από Πουλλαΐδη: «Απευθύνω κάλεσμα με όλη τη δύναμη μου…»

Επιστολή κραυγή αγωνίας προς μέλη των Δ.Σ αλλά και άλλους φίλους της ομάδας μας, απέστειλε ο Χρήστος Πουλλαΐδης όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα goal.com.cy.

Με την επιστολή ο Χρήστος Πουλλαίδης εκφράζει τον προβληματισμό του για την κατάσταση και απευθύνει κάλεσμα προς όλους για συστράτευση.

Αναλυτικά πιο κάτω η επιστολή.

«Aγαπητοί φίλοι,

ΘΕΜΑ: CRI DE COEUR ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Ευγένιο Χαμπουλλά για την ανάληψη των καθηκόντων του ως προέδρου της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του, στο οποίο ελπίζω θα έχει την στήριξη όλων μας.

Διά της παρούσης, θέλω να σας απευθύνω ένα εναγώνιο μήνυμα, ένα cri de Coeur (σ.σ. κραυγή αγωνίας), για την Aνόρθωση μας.

Όπως γνωρίζετε, η ομάδα μας βρίσκεται σε μία ιδιαιτέρως δύσκολη οικονομική κατάσταση. Οι ανάγκες μας σε ρευστότητα είναι εξαιρετικά μεγάλες, ιδιαίτερα για τον μήνα Μάιο, οπότε και τα “συμβατικά” έσοδα είναι περιορισμένα.

Μισθοί ποδοσφαιριστών, διακανονισμοί με πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές, αποζημιώσεις ποδοσφαιριστών για να αποχωρήσουν και να χαρίσουν μέρος των δεδουλευμένων τους και υποχρεώσεις στο Κράτος είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που μας ταλανίζουν ενώ προστίθενται και τα έξοδα για τη νέα περίοδο με τις προκαταβολές ποδοσφαιριστών, πληρωμές για την προετοιμασία, αεροπορικά εισιτήρια κ.ο.κ. Το σύνολό τους ξεπερνά το 1.5 εκ. μόνο μέχρι το τέλος Μαΐου. Η εταιρεία είναι απόλυτα διάφανη για να ελέγξει και να διαπιστώσει οποιοσδήποτε από εσάς ποια είναι τα έξοδά μας καθώς επίσης και τα έσοδα και η διαχείρισή τους.

Δεν σας κρύβω ότι με προβληματίζει ιδιαίτερα το θέμα του μισθολογίου των ποδοσφαιριστών. Ήδη, δύο ποδοσφαιριστές μας έχουν στείλει επιστολή διά του δικηγόρου τους και μας δίνουν δεκαήμερη προθεσμία για τα δεδουλευμένα τους. Έχοντας ξεπεράσει τους τρεις μήνες απλήρωτων μισθών, κινδυνεύουμε άμεσα να προσφύγουν οι ποδοσφαιριστές στη FIFA, να πάρουν το υπόλοιπο του συμβολαίου τους για φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια και ελευθερωθούν ταυτόχρονα από την ομάδα. Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό.

Απευθύνω με όλη μου τη δύναμη κάλεσμα προς όλους σας, όπως συστρατευτούμε προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους Ανορθωσιάτες μέσα στο πεδίο δράσης μας, ώστε να καταφέρουμε σε πρώτη φάση να συγκεντρώσουμε ένα ποσό που αγγίζει τις €300.000 για να πληρωθεί το μισθολόγιο των ποδοσφαιριστών.

Ο νέος Πρόεδρος κ. Ευγένιος Χαμπουλλάς, θα επικοινωνήσει μαζί σας τις επόμενες μέρες προκειμένου να εξασφαλίσει την στήριξή σας. Η ουσιαστική και έμπρακτη συνδρομή κάθε ενός από μας είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Με εκτίμηση, Χρήστος Α. Πουλλαΐδης Chairman».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ