Αλκή 1 – 0 Ανόρθωσις: Πολλές απουσίες και ήττα…

Τη δεύτερη της ήττα στο δεύτερο γκρουπ γνώρισε απόψε η ομάδα μας, που ηττήθηκε εκτός έδρας από την Αλκή με 1-0.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Με πάρα πολλές αλλαγές κατέβασε την ομάδα μας ο Στρέπελ.

Κάτω από τα δοκάρια ο Ουζόχο, δεξιά ο Κοφί, αριστερά ο Φιλίππου και στο κέντρο της άμυνας οι Σίφο και Ιωάννου. Στη μεσαία γραμμή κινείτο ο Οικονομίδης με τους Πράνιτς, με τους Στεφανέλι, Ράγιος και Κωνσταντίνου να κινούνται σε πιο επιθετικό ρόλο, ενώ ο Ντούρις ήταν ο μοναδικός προωθημένος.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ευκαιρία με το καλημέρα για την ομάδα μας, με τον Ντούρις μόλις στο 1′ να περνά και τον Πάρντο, όμως το πλασέ του από αριστερά να ήταν άστοχο. Στη συνέχεια η Αλκή προσπάθησε με σουτ να σημειώσει τέρμα, ωστόσο η μεγαλύτερη ευκαιρία άνηκε στην ομάδα μας. Ο Ντούρις από το ύψος της μικρής περιοχής μόνος με τον Πάρντο, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Παρά το γεγονός πως κρατούσαμε μπάλα, στα τελευταία στάδια του ημιχρόνου δεν ήμασταν όσο απειλητικοί θα έπρεπε.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Περισσότερο παθητικός ήταν ο ρόλος της ομάδας μας στο δεύτερο ημίχρονο, με την Αλκή να ασκεί ουσιαστική πίεση. Η ομάδα μας αν και συνέχισε να κρατά μπάλα δεν μπορούσε να επιτεθεί ορθόδοξα. Από την πλευρά της η Αλκή βρήκε 2-3 πολύ καλές στιγμές. Στο 68′ χάρις σε ένα γκολ του Ιβάν Κάρλος προηγήθηκε, προβάδισμα που κράτησε μέχρι τέλους και πήρε τη νίκη, με την ομάδα μας να γνωρίζει τη δεύτερη της ήττα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ