Ο λόγος που η πλευρά Πουλλαΐδη ζητά μείωση των ετήσιων τελών

Η μείωση τον ετήσιων τελών από μισό εκατομμύριο σε ποσό σχεδόν 200 χιλιάδες, είναι κάτι που η αλήθεια να λέγεται ακούγεται αρκετά μεγάλο.

Ωστόσο η συμφωνία διαχείρισης όταν υπογράφηκε το 2014, προνοούσε να δίνονται αυτά τα χρήματα στο σύλλογο προκειμένου να ξεχρεώσει και αφετέρου να οριστεί ένα νέο ενοίκιο. Η πλευρά Πουλλαΐδη αναφέρει πως παίρνοντας πίσω το μανατζμεντ της εταιρείας, καλείται να βρει τα χρήματα και τους τρόπους για να αποπληρώσει τα 3.5 εκατομμύρια του φετινού ελλείματος, απόρροια του μη ορθού ελέγχου από την πλευρά του σωματείου.

Επιπρόσθετα σημειώνεται πως από το 2014 που υπογράφηκε η συμφωνία διαχείρισης, έχει γίνει διακανονισμούς με το Κράτος για τις Κοινωνικές ασφαλίσεις και τον Φόρο εισοδήματος κάτι που φέρει μείωση του ποσού που αρχικά είχε υπολογιστεί πως χρειαζόταν σε ετήσια βάση. Επίσης μείωση προκύπτει και από το ποσό που ο σύλλογος χρωστούσε προς το πρώην Συνεργατισμό, εκεί όπου είναι κοντά σε κούρεμα δανείου και διακανονισμό.

Ως εκ τούτου η πλευρά Πουλλαΐδη ζητά από τον σύλλογο μείωση του εν λόγω τέλους που πρέπει να καταβάλλει η εταιρεία προς τον σύλλογο, που όπως σημειώνεται η διοίκηση Παντελή δεν πλήρωσε για δύο χρόνια.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ