Λάβρος εναντίον του Δ.Σ του συλλόγου ο Ανδρέας Χαπούπης: «Φτάνει πια!»

Έντονος για ακόμη μία φορά, ενάντια στο Δ.Σ του συλλόγου, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Χαπούπης, σε ανάρτηση του στα ΜΚΔ σχετικά με τους χειρισμούς και τη στάση που διατηρεί το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Ο βραβευθέντας το 1999 ως φίλαθλος της χρονιάς ανάφερε:

«ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ απευθύνομαι στο Συμβούλιο του σωματείου μας. Από τη μέρα και λίγες μέρες πριν τις εκλογές του σωματείου, παρακολούθησα και έμαθα τι διαστρεβλωτικό και φοβερό λέγατε.

Ενώ το σωματείο ήταν ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, οδηγηθήκαμε στη χείριστη χρονιά των τελευταίων δεκαετιών, αγωνιστικά, οικονομικά και κυρίως από πλευράς ανορθωσιάτικης αξιοπρέπειας.

Φτάνει πια. Σταματάτε τις διαστρεβλωτικές διαδόσεις και προσποιήσεις. ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι και τα παπαγαλάκια που τους έχετε αναθέσει κακόβουλο έργο. Ξέρουμε ότι μας αφήσατε να πιστέψουμε πως έρχεται ο Τιμούρ και ο Πουλλαΐδης, να ενθουσιαστεί ο ΚΟΣΜΟΣ μας, να τρέξει να συνεισφέρει και στο τέλος να μας οδηγήσετε σε μια δήθεν πατριωτική – ηρωική νέα χρονιά.

Η Ανόρθωση είναι όλων των αγνών οπαδών μας και αφήστε επιτέλους τις επαναλαμβανόμενες ματαιοδοξίες. Η Ανόρθωση είναι για τα ΨΗΛΑ, μπορεί και θα είναι με Πουλλαΐδη και Τιμούρ πρωταγωνιστική ! ! ! Ζήτω η ΑΝΟ!».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ