«Η Ανόρθωση μπορεί να δει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον»

Αισιόδοξος για την επόμενη μέρα στην ομάδα μας, εμφανίστηκε ο Ευγένιος Χαμπουλλάς μέλος της τριμελούς επιτροπής που συναντήθηκε και μίλησε με τον Χρήστο Πουλλαΐδη με στόχο την επιστροφή του δεύτερου στην ομάδα, στο πλαίσιο δηλώσεων του στον ΣΠΟΡ-FM.

Για τη χθεσινή συνάντηση με τον Πουλλαΐδη: «Πήραμε την εντολή από τη Γενική Συνέλευση να είμαστε τα μέλη που θα απαρτίζουν την επιτροπή για τις συνομιλίες με στόχο την επαναδραστηριοποίηση του ενδιαφέροντος του κ. Πουλλαΐδη για την εμπλοκή του στα διοικητικά της εταιρείας. Ήταν μια πολύωρη συνάντηση που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα. Καταλήξαμε σε μια απόφαση την οποία ανακοινώσαμε επίσημα που δημιουργεί τις προϋποθέσεις της επιστροφής του κ. Πουλλαΐδη, νοουμένου ότι το υπόμνημα που μας έχει δοθεί από την πλευρά του και που θα πάρουμε σήμερα στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει σήμερα το απόγευμα, για να εξεταστεί, θα υιοθετήσει κάποιες θέσεις του κ. Πουλλαΐδη. Έχει γίνει ένα βήμα προς τα μπροστά και η Ανόρθωση μπορεί να δει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Θα βρεθούν λύσεις έστω και με κάποια καθυστέρηση. Δεν είναι προϋποθέσεις, για να ακριβολογούμε είναι εισηγήσεις αυτές που κατέθεσε ο κ. Πουλλαΐδης. Αν ικανοποιηθούν αυτά θα εξετάσει σοβαρά να επιστρέψει στα διοικητικά της ομάδας και να καταστεί ξανά μεγαλομέτοχος της εταιρείας».

Για το κλίμα των προηγούμενων ημερών: «Υπήρχε μια μεμψιμοιρία μεταξύ παραγόντων και αυτό πρέπει να τελειώσει. Η ενότητα στην Κύπρο όπως και σε κάθε τομέα, έτσι στο ποδόσφαιρο, επιτυγχάνεται όταν υπάρχουν επιτυχίες. Όταν υπάρχουν αποτυχίες τότε αρχίζει η επίρριψη ευθυνών ο ένας στον άλλον! Πιστεύω ειδικότερα μετά την πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια ως προπονητή θα έχουμε αγωνιστική άνοδο, επιτυχίες την επόμενη χρονιά και ενότητα».

Για την υπόθεση Όρενμπουργκ: «Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τις όποιες εκκρεμότητες του Σωματείου».

Καταληκτικά: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μιχάλη Χατζηπαντέλα σαν Ανορθωσιάτης και στο υφιστάμενο Δ.Σ., αλλά και στο απερχόμενο, γιατί το τελευταίο διάστημα πέρασαν δύσκολα. Όλοι πρώην και νυν έχουμε έννοια το καλό του Σωματείου μας. Δεν έχω πρόθεση να εμπλακώ διοικητικά, αλλά είμαι πάντα κοντά στην ομάδα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ