Επιστολή στο Anorthosis24: Το Δ.Σ του συλλόγου και οι ευθύνες τους

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Με έκπληξη παρακολουθεί ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας το Δ.Σ. του Συλλόγου να μην αναλαμβάνει στην πράξη καμιά ευθύνη από αυτές που τους αναλογούν για τη σημερινή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Η εκλογή τους είχε ως κύριο γνώμονα τον έλεγχο των οικονομικών της εταιρείας και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε όλοι. Όχι μόνο δεν προχώρησαν στους ενδεδειγμένους ελέγχους, αλλά άφησαν τον πρώην πρόεδρο ανεξέλεγκτο να ασελγήσει οικονομικά σε βάρος της ομάδας. Το μόνο που έκαναν ήταν σπασμωδικές κινήσεις μετά τη ζημιά. Και εμφανίζονται σήμερα να ισχυρίζονται το αμίμητο ότι δεν τους προσκόμιζε τα αληθινά στοιχεία ο Παντελή. Και να φταίνε τον Πουλλαΐδη που δάνεισε χρήματα στην ομάδα. Γιατί κύριοι δεν υπήρξε ούτε μια παραίτηση από μέρους σας, αφού γνωρίζατε όπως ισχυρίζεστε αλλά δεν είχατε ενώπιον σας τα σωστά στοιχεία;

Για ανάληψη βέβαια των ευθυνών τους ούτε λόγος. Αντί να παραιτηθούν όλοι ομαδικώς, ψάχνουν για θεωρίες συνομωσίας και επιδίδονται καθημερινά σε κουτσομπολιά εις βάρος άλλων ατόμων της ομάδας. Επίσης προσπαθούν να οικειοποιηθούν ως δικό τους επίτευγμα και μόνο την οικονομική εκστρατεία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Εκτός από άγνοια  γίνονται και επικίνδυνοι πλέον με τις απόψεις που εκφράζουν. Θεωρούν ότι με το να κάνουν μια σύναξη στη ταβέρνα, ένα χορό όπως το Σάββατο και με τις πωλήσεις λαχείων λύνεται το οικονομικό μας πρόβλημα. Καλή και άγια η ανταπόκριση από τον κόσμο, αλλά κοντά στο έλλειμα που καλούμαστε να πληρώσουμε, όλες οι πιο πάνω εκδηλώσεις αποτελούν σταγόνες στον ωκεανό. Αυτή τη στιγμή,  μόνο ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πουλλαϊδης μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά τα νούμερα. Μόνο αυτός είναι η επιλογή μιας και το σωματείο δεν μας παρουσιάζει μία δεύτερη. Και αντί οι κύριοι του Σωματείου να προσπαθούσαν να επιτύχουν συγκλίσεις και συμβιβασμούς με τον μεγαλομέτοχο, γυρίζαν και έλεγαν ότι δεν τους βοήθησε οικονομικά, επειδή δεν τους πλήρωσε όλα τα κριτήρια, ενώ τους έδωσε δεκάδες χιλιάδες ευρώ που δεν πήραν από κανένα άλλο.

Άκουσον άκουσον, απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του. Να τους δίνει λεφτά ο Πουλλαϊδης για τα ελλείματα που ήταν οι ίδιοι υπεύθυνοι να μην δημιουργηθούν και να συνεχίσουν να ασκούν διοίκηση με τα λεφτά άλλου. Χωρίς καν ακόμα να επιστρέψουν τη διαχείριση των μετοχών και χωρίς μια δήλωση ανάληψης ευθύνης. Θεωρούν ότι δεν ευθύνονται. Υπάρχουν και κάποιες κυπριακές παροιμίες τις οποίες δεν θα επικαλεστώ επί του παρόντος.

Πλανάται και το ερώτημα γιατί δεν υπόγραψαν  το M.O.U. που τους επέδωσε ο Πουλλαϊδης; Μήπως επειδή πρέπει να παραιτηθούν; Αν νιώθουν ότι δεν έχουν ευθύνη ας παραιτηθούν και ας επαναδιεκδικήσουν τη θέση τους σε Γ.Σ. Πόση ανάγκη έχουν μερικοί να βρίσκονται σε πόστα στην Ανόρθωση; Είναι πλέον ικανοί να τουμπάρουν την οικονομική ομαλή λειτουργία της ομάδας για να παραμείνουν στις θέσεις τους; Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν τους παίρνει να κάνουν τακτικισμούς και να θέτουν οι ίδιοι όρους πλέον.

Στις φωτογραφίες βέβαια και στις εκδηλώσεις είναι πρώτοι. Εμφανίζονται ατσαλάκωτοι, ούτε γάτα ούτε ζημιά και ποζάρουν σαν celebrities στο κόκκινο χαλί.

Υ.Γ.1. Ελπίζω να μην συνεχιστούν οι από μέρους τους χαμηλής νοημοσύνης θέσεις για τον κο Πουλλαϊδη. Μιλάμε για επικίνδυνες απόψεις και διακατέχονται από πλήρη άγνοια κινδύνου.

Ν.Α

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ