ΕΝΠ 2 – 2 Ανόρθωση: Ο Ράγιος «διέλυσε» τη ψιθυρολογία

Κόντρα στη ψιθυρολογία από δικούς και ξένους, η ομάδα μας κατάφερε έστω και στο τέλος να ισφοαρίσει την ΕΝΠ και να φύγει από το «Τάσος Μάρκου» με την ισοπαλία. Αποτέλεσμα που σίγουρα δεν μας ικανοποιεί μιας και μοναδικός στόχος ήταν η νίκη, αποτέλεσμα όμως που κλείνει τα στόματα των «καλοθελητών», με την Ανόρθωση να αποδεικνύει ακόμη μία φορά πως παίζει την ιστορία της.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πρώτη κοντά στο γκολ έφθασε η ομάδα μας, όμως ο Στεφανέλι στο έκτο λεπτό εντός περιοχής και αμαρκάριστος, επιχείρησε το σουτ κατευθείαν στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Από εκεί και πέρα η ΕΝΠ έχασε μέσα σε 2 λεπτά τρεις κλασσικές ευκαιρίες, με τον Δημητρίου να είναι σε ετοιμότητα όταν και όποτε χρειάστηκε. Στο 12′ ο Ντούρις μπήκε στην περιοχή, επιχείρησε το γέμισμα με τον Ράγιος με σουτ στην κίνηση να δίνει προβάδισμα στην ομάδα μας.

Η συνέχεια του ημιχρόνου, είχε τους γηπεδούχους να κρατά την μπάλα και την ομάδα μας να ψάχνει το γκολ μέσω αντεπιθέσεων. Στο 22′ αποχώρησε από το παιχνίδι ο Πράνιτς λόγω τραυματισμού, με τον Ιωάννου να παίρνει τη θέση του.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου, διπλό λάθος από τον Κοφφί και αργότερα από τον Δημητρίου έφεραν την ισοφάριση για τους γηπεδούχους, χάρις σε γκολ του Πίττα.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Κακό ήταν το ξεκίνημα της ομάδας μας στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΕΝΠ προηγήθηκε στο 53′ μετά από διπλό νέο λάθος στην άμυνα μας και πάλι με τον Πίττα.

Η ομάδα μας δεν κατάφερνε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και δεν κατάφερνε να ασκήσει πίεση για την ισοφάριση. Ο Στρέπελ πέρασε στο παιχνίδι τους Μπουφ και Μικελτάντζε, προσπαθώντας να κάνει την ομάδα πιο δημιουργική και επιθετική.

Στο 85′ ο Μιχάλης Ιωάννου έκλεψε την μπάλα από τον Αγγελή, μπήκε στην περιοχή, τροφοδότησε τον επερχόμενο Μπέκα από αριστερά και αυτός με τη σειρά του έκανε το παράλληλο γέμισμα, με τον Ρούμπεν Ράγιος με δυνατό πλασέ να σημειώνει το 2-2.

Αγωνίστηκαν για την ομάδα μας οι: Δημητρίου, Κοφί (75′ Μπουφ), Σίλντενφελντ, Στρούνα, Εγγλέζου, Ράγιος, Ντούρις, Βικτορ, Οικονομίδης (66′ Μικελντάτζε), Πράνιτς (24′ Ιωάννου), Στεφανέλι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ