Δόξα 3 – 3 Ανόρθωσις: Ματσάρα και στο τέλος ισοπαλία…

Διπλό πρόσωπό εκ νέου για την ομάδα μας, που στο πρώτο ημίχρονο αν και προηγήθηκε νωρίς πλήρωσε τις αδράνειες της και βρέθηκε να χάνει με 3-1 από τη Δόξα. Η ανασύνταξη ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας ισοφάρισε και θα μπορούσε να φύγει από τη νίκη από το Μακάρειο, μένοντας όμως στην ισοπαλία.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Αν και το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας, αυτό δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Μόλις στο 5′, ο Μπεσάτ από αριστερά τροφοδότησε τον Κοφί, αυτός έπαιξε με μία τον Ντούρις, που βρέθηκε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον οποίο πλάσαρε εύστοχα και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας.

Στη συνέχεια η Δόξα έψαξε και βρήκε την αντίδραση. Στο 14′ μία πάσα από πίσω, έφερε τον Ασαμόα με χώρο, πέρασε τον Σίλτενφελντ επιχείρησε το παράλληλο γέμισμα με τον Μπατίν να μην δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μας. Εφτά λεπτά αργότερα, ο Μπόλιεβιτς επιχείρησε το μακρινό σουτ, η μπάλα κτύπησε στα πόδια τους Λουίς Κάρλος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Δημητρίου.

Η ομάδα μας έφθασε κοντά στην ισοφάριση στο 36′, ο Σίφο μετά από κόρνερ με κεφαλιά, ανάγκασε αμυντικό της Δόξας να διώξει πάνω στη γραμμή με το κεφάλι. Στη συνέχεια της φάσης, ο Ντούρις βρέθηκε μόνος με τον Γκρεμσλ, όμως το σουτ του από τη γωνία της δεξιάς περιοχής ήταν άστοχο.

Το επιστέγασμα ακόμης μίας αμυντικής αδράνειας ήρθε στο 44′, όταν ο Μπόλιεβιτς εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλη την άμυνα μας και ο Ζαντλ με προβολή έγραψε το 3-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Β’ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με μοναδικό στόχο και σκοπό να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα, μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας. Ο Στρέπελ πέρασε στο παιχνίδι τους Κατσαράβα και Μπουφ, αντί των Ιωάννου και Κυριάκου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κάνει πιο επιθετική την ομάδα μας. Ο Ντούρις συνέχιζε όμως να χάνει ευκαιρίες. Στο 57′ νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον τερματοφύλακα της Δόξας, ενώ τρία λεπτά αργότερα το σουτ του μετά από εκτέλεση φάουλ αποκρούστηκε με τα πόδια από τον τερματοφύλακα της Δόξας.

Στο 66′ οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία διπλη ευκαιρία, με τον Δημητρίου όμως να είναι σε ετοιμότητα και να αποκρούει τα σουτ των Ασαμόα και Λουίς Κάρλος.

Στο 68′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ζοάο Βίκτορ με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και μείωσε σε 3-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπουφ μετά από σέντρα του Εγγλέζου, με ωραίο τακουνάκι σημείωσε το 3-3.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν ανοιχτό. Η ομάδα μας έφτιαξε 3-4 καλές στιγμές, δεν ήταν όμως εύστοχη. Η Δόξα από πλευρά της έψαξε την αντίδραση, όμως δεν τη βρήκε χάνοντας και αυτή 1-2 ευκαιρίες. Στο τέλος οι γηπεδούχοι τελείωσαν με 10, μετά από αποβολή του Ασαμόα στο 84, μετά από κτύπημα εκτός φάσης σε ποδοσφαιριστή μας.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με: Δημητρίου, Κοφί, Αρτυματάς (71′ Εγγλέζου), Σίντεφελντ, Στρούνα, Μπεσάτ, Ντούρις, Ζοάο Βίκτορ, Φύτος Κυριάκου (56′ Κατσαράβα), Πράνιτς, Ιωάννου (56′ Μπουφ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ