Αποφάσισαν να συζητήσουν το MoU, όταν αυτό αποσύρθηκε! Ποιο το εναλλακτικό πλάνο;

Έκτακτα συνεδρίασε το μεσημέρι το Δ.Σ του συλλόγου, προκειμένου να συζητήσει το MoU, όταν αυτό όμως έπαψε να είναι στο τραπέζι.

Όπως καταφέραμε να εξακριβώσουμε, το βράδυ της Παρασκευής όταν από τη συνεδρίαση της εταιρείας, παραιτήθηκαν οι Μάριος Μιχαήλ και Γιάννος Κωνσταντίνου, παραδόθηκε επιστολή με την οποία αναφέρουν πως πέρα από τις παραιτήσεις αποσύρουν και το MoU από το τραπέζι.

Σύμφωνα με την επιστολή που δόθηκε, αποσύρθηκε γιατί τέθηκε για πρώτη φορά προ 45 μέρες, αποσύρθηκε γιατί ήδη 2 φορές είχε δοθεί παράταση προς την πλευρά του συλλόγου για να υπογράψει. Κάτι που η επιστολή αναφέρει πως η πλευρά του Χρήστου Πουλλαΐδη εξάντλησε τα χρονικά περιθώρια και την υπομονή που είχε να δείξει και απέναντι της βρήκε αρνητική στάση και κωλυσιεργία από τον πρόεδρο του συλλόγου.

Ως εκ τούτου το εύλογο ερώτημα που γεννιέται, είναι γιατί σήμερα αποφάσισαν στο σύλλογο να συζητήσουν ένα θέμα που είναι 45 μέρες στο τραπέζι και επίσης, αφού το MoU δεν υπάρχει πάνω στο τραπέζι, τι θα κληθούν να συζητήσουν τα μέλη την Πέμπτη στο πλαίσιο της Γ.Σ και τι θα κληθούν να ψηφίσουν, μιας και ως πρόταση πλέον δεν υφίσταται.

Ως εκ τούτο η διοίκηση του συλλόγου καλείται στη Γ.Σ να μας παρουσιάσει το εναλλακτικό πλάνο που υπάρχει, μιας και το MoU δεν υπάρχει πλέον στο τραπέζι εκτός και αν υπάρξει υποχώρηση από τον Χρήστο Πουλλαΐδη. Είναι το εναλλακτικό πλάνο που τα μέλη θα πρέπει να συζητήσουν και να θέσουν προς ψήφιση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ