Ανόρθωσις 3 – 2 Ερμής: Επιστροφή στις νίκες…

Σε ένα αδιάφορο και ανοιχτό παιχνίδι, η ομάδα μας επιβλήθηκε του Ερμή με 3-2 και επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία με τη Δόξα.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τα αρχικά στάδια δεν είχαν ιδιαίτερες συγκινήσεις, με την ομάδα μας να βρίσκει την πρώτη της ευκαιρία στο 16′, ωστόσο το τακουνάκι του Στεφανέλι δεν πήρε κατεύθυνση προς την εστία. Στο 25′ ο Ερμής εκμεταλλεύτηκε αδράνεια σε στημένη φάση και προηγήθηκε με 0-1. Οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως ευτυχώς ήταν άστοχοι. Η ισοφάριση για την ομάδα μας ήρθε στο 36′, όταν μετά από σέντρα του Μπεσάτ από αριστερά, ο Στεφανέλι με κεφαλιά ισοφάρισε, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας στεκόταν καλύτερα στο παιχνίδι και έφτιαξε περισσότερες ευκαιρίες. Ο Σίλτενφελντ στο 54′ μετά από εκτέλεση φάουλ από αριστερά, με σουτ έγραψε το 2-1. Το 3-1 ήρθε μετά από πέναλτι, όταν ο Ντούρις στο 72′ ήταν εύστοχος ενώ οι φτεροπόδαροι μείωσαν σε 3-2 με τον ίδιο τρόπο στο 81′.

Τα τελευταία λεπτά είχαν καλές στιγμές, ιδιαίτερα για την ομάδα μας για να κάνει το 4-2, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Aγωνίστηκαν: Δημητρίου, Σίλντενφελντ, Μπεσάτ, Στρούνα, Βίκτορ, Πράνιτς, Κοφί, Μπουφ (63΄ Εγγλέζου), Στεφανέλι (87΄ Κατσαράβα), Ιωάννου (77΄ Παναγιώτου), Ντούρις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ