«Θέλουμε το νταμπλ! Να γίνει ξανά ισχυρή η Ανόρθωση»

Χαρούμενη για την κατάκτηση του τίτλου αλλά και επόμενο στόχο το κύπελλο, έθεσε σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα kerkida.net, η αρχηγός Κάλια Βασιλείου.

Μέσα σε όλα τα άλλα που αφορούν την πετόσφαιρα, η Κάλια δεν παρέλειψε να εκφράσει και την πεποίθηση, πως η ομάδα μας θα γίνει εκ νέου ισχυρή και στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Κάλια, συγχαρητήρια…

«Σας ευχαριστώ πολύ. Αισθάνομαι ότι λόγω της πορείας που κάναμε αλλά και της σκληρής δουλειάς στις προπονήσεις, θα πέφταμε σε κατάθλιψη αν χάναμε τον τίτλο!».

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;

«Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά! Επίσης είναι σημαντικό σε μια ομάδα να υπάρχει οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια. Ευτυχώς στην Ανόρθωση είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, όλοι ενωμένοι. Νομίζω ότι έχουμε την καλύτερη διοίκηση στην Κύπρο. Είναι πάντα δίπλα μας, εκεί να μας στηρίξει όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Είναι… θαύμα πως και ο πρόεδρος Αδάμος Μοντάνιος μαζί με τους συνεργάτες τους αντέχουν με τόσες γυναίκες (γέλια). Ο Σωτήρης Μιχαήλ που εδώ και πάρα πολλά χρόνια βρίσκεται στην ομάδα, είναι ένα εξαιρετικός άνθρωπος. Κάτι σαν πατέρας, παππούς, ψυχολόγος, φροντιστής, τιμ μάνατζερ. Είναι λίγο απ΄ όλα. Ο στατιστικολόγος Δημήτρης Παπαδόπουλος,  είναι μαζί μας τα τελευταία χρόνια και είναι επίσης σημαντική η βοήθειά του».

Ήταν εύκολη η φετινή… επικράτηση; 

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν, με την είσοδο του 2019 είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα. Δεν θα έλεγα ότι φτάσαμε εύκολα στον τίτλο».

Για το γυναικείο βόλεϊ στην Κύπρο:

«Ανεβαίνει το επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Έρχονται καλές ξένες παίκτριες και μας βοηθούν. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες των ομάδων και πλέον οι Κύπριες παίκτριες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο».

Επόμενος στόχος;

«Τώρα στόχος είναι το κύπελλο. Θέλουμε να πετύχουμε το νταμπλ. Τα κεφάλια μέσα, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

Είσαι κοντά στην ποδοσφαιρική ομάδα; Πηγαίνεις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»; 

«Όποτε μπορώ πάω στο γήπεδο. Κρίμα που η φετινή σεζόν είχε άσχημη κατάληξη. Είχαμε υψηλές προσδοκίες το περασμένο καλοκαίρι. Όμως, πρέπει πάντα να εστιάζεις στην επόμενη μέρα. Εκτιμώ ότι θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες για την Ανόρθωση. Θεωρώ ότι ο κύριος Μιχάλης Χατζηπαντέλας θα βοηθήσει. Τον γνωρίζω πολύ καλά, από τη… συνεργασία μας στο πετοσφαιρικό τμήμα. Είναι κοντά και μας στηρίζει. Είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος, αγαπά την Ανόρθωση. Επίσης, ο κύριος Χρίστος Πουλλαϊδης όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί να στηρίξει σημαντικά. Ήταν ξανά στα διοικητικά της Ανόρθωσης, έχει πλέον την ανάλογη εμπειρία. Αισθάνομαι ότι με την προδιαγραφόμενη επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια θα δημιουργηθούν ιδανικές συνθήκες για να γίνει ισχυρή ξανά η Ανόρθωση».

Στις 8 του μήνα γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Θα ήθελα ένα σχόλιο… 

«Για μας στην Ανόρθωση είναι διπλή γιορτή, αφού θα γιορτάσουμε την ημέρα της γυναίκας ως πρωταθλήτριες. Όσο κυλάει ο χρόνος, βλέπουμε  περισσότερες γυναίκες να ασχολούνται με τον αθλητισμό και αυτό μας χαροποιεί.  Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι για μια γυναίκα να είναι μητέρα και ταυτόχρονα αθλήτρια;

Γενικά στην κοινωνία μας, πρέπει να προαχθεί περισσότερο η ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια έγινε αρκετή… δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ