Τα συγχαρητήρια του Παν.Συ.Φι και η κατάντια όλων των αθλημάτων

Συγχαρητήρια προς την γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας, απεύθυνε με ανάρτηση του ο Παν.Συ.Φι. Οι οργανωμένοι μεταξύ άλλων παρουσίασαν, κάκισαν την εικόνα που επικρατεί πλέον στα κλειστά, απόρροια της κάρτας φιλάθλου που το μόνο αποτέλεσμα που είχε, ήταν να διώξει τον κόσμο από τα γήπεδα.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανάρτηση:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας,Anorthosis Women’s Volleyball Team, για την 2η συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος παρά τα όσα προβλήματα κι αν παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Είστε πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων, κρατώντας την σημαία της προσφυγιάς ψηλά και περήφανα.

Πέρσι τέτοια εποχή το αθλητικό κέντρο της Ανόρθωσης, γέμισε ασφυκτικά για να δώσουμε στα κορίτσια το χειροκρότημα που άξιζαν. Φέτος λόγω της κάρτας η ομάδα είναι αναγκασμένη να στεφθεί πρωταθλήτρια μεταξύ συγγενών και φίλων. Πέραν του ποδοσφαίρου, που απ´ οτι φαίνεται δεν σας ενδιαφέρει η παρουσία κόσμου, έχετε καταστρέψει και τα αθλήματα των κλειστών που οι πλείστοι που ακολουθούσαν ήταν οι οργανωμένοι. Βρείτε μια λύση χθες γιατί ο αθλητισμός πεθαίνει.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΜΑΧΗΤΕΣ 1994»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ