Προκρίθηκαν στον τελικό οι νεανίδες

Μία αγωνιστική πριν το τέλος της δεύτερης φάσης και η ομάδα των Νεανίδων της Ανόρθωσης Αμμοχώστου βρίσκεται στον τελικό του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος. Σε άλλο έναν αγώνα, παρέμεινε αήττητη, αφού μετρά 13 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην τρέχουσα περίοδο.

Ουσιαστικά τα κορίτσια μας ήθελαν ένα σετ για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τη συμμετοχή του στον τελικό για την κατάκτηση του πρωταθληματος, αλλά αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, εξασφάλισαν τη νίκη με 3-2 σετ απέναντι στην αδελφή ομάδα Ανόρθωση Πετόσφαιρα (κλιμάκιο Λεμεσού).

Ήταν ένας αγώνας με μπόλικο σασπένς, αφού τα κορίτσια της «Κυρίας» του κλιμακίου Λεμεσού, άρχισαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν με 2-0 (25-19, 25-17). Στη συνέχεια, όμως, η ομάδα του Μιχάλη Φωτίου, βελτιώθηκε σε σημαντικούς τομείς, επιβλήθηκε και πήρε τα επόμενα τρία σετ (10-25, 19-25 και 6-15) και τη νίκη που την έστειλε στον τελικό του πρωταθλήματος.

Οι Νεάνιδές της Ανόρθωσης Αμμοχώστου έχουν άλλο ένα αγώνα για τη β’ φάση, στις 31 Μαρτίου με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στη Λευκωσία και στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Κύπρου σε διπλούς αγώνες το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου.


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ