Πανέτοιμοι οι ποδηλάτες!

Επτά αθλητές της ποδηλατικής ομάδας του Σωματείου μας Anorthosis Famagusta Cycling ενισχυμένοι με τρεις αθλητές από την Ελλάδα, φίλους του Σωματείου μας Anorthosis Famagusta – Official, είναι πανέτοιμοι να συμμετάσχουν με αξιώσεις στο Cyprus Gran Fondo που θα διεξαχθεί στην επαρχία Πάφου το τριήμερο 29 μέχρι 31 Μαρτίου. Το Cyprus Gran Fondo είναι διεθνής αγώνας ερασιτεχνών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας UCI Gran Fondo World Series και αποτελεί προκριματικό αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ερασιτεχνών που θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους αθλητές της ποδηλατικής μας ομάδας Constantinos Alexandrou, Harris Alexandrou, Charalambos Christofi, Fotini Trikki, Eleni Tanti, George Georgiou, Σίμων Χειλίδη, Anna-Maria Zogli, Makis Koletsis, Μαρίνο Κούλη.

Ευχαριστίες εκφράζουμε στο ποδηλατικό κατάστημα Andreoubikes της φίλαθλου εταιρείας Andreou Brothers Ltd, το οποίο αφιλοκερδώς θα καλύψει για ακόμη μία φορά τη συνοδεία και τεχνική υποστήριξη της ομάδας μας καθ’ όλο το τριήμερο του αγώνα.

Ευχαριστίες επίσης εκφράζουμε στους υπόλοιπους υποστηρικτές της ομάδας μας που χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατη η λειτουργία του ποδηλατικού μας τμήματος:
Alexander College
Petrolina (Holdings) Public Ltd
Vitex Oleo-Mac Makita
eGalaxy.com.cy Suunto Cyprus
Tothemaonline
#WorldNewsMedia

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ