Πάφος 0 – 1 Ανόρθωσις: Διπλό με γκολάρα Ζοάο!

Άκρως σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα μας, που επιβλήθηκε της Πάφου με 0-1, χάρις σε ένα πανέμορφο γκολ του Ζοάο Βίκτορ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Αν και το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό οι φάσεις ήταν λιγοστές. Πρώτη καλή στιγμή ήταν πριν την εκπλήρωση του πρώτου λεπτού για την Πάφο, όμως ευτυχώς η κεφαλιά του Ράκελς από τη μικρή περιοχή κατέληξε άουτ. Στο 3′ η ομάδα μας απάντησε στις ευκαιρίες, ωστόσο η κοντινή κεφαλιά από τον Ντούρις, κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Η συνέχεια του παιχνιδιού ήταν ισορροπημένη, η ομάδα μας δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική, με τους γηπεδούχους να είναι πιο επικίνδυνοι, έχοντας μάλιστα και δοκάρι στο 30′.

Το πρώτο ημίχρονο σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Ιωάννου, που αποχώρησε τραυματίας.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο ίδιο τέμπο ήταν και το δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα μας να κρατά μεν μπάλα, αλλά να μην είναι καθόλου επικίνδυνοι, με τους Παφίτες αν είναι πιο απειλητικοί στις φάσεις που δημιούργησαν. Μάλιστα είχαν και δεύτερο δοκάρι στο 64′, μετά από σέντρα σου του Ανγκούλο.

Ο Στρέπελ προχώρησε σε ακόμη δύο αναγκαστικές αλλαγές αποσύροντας από το παιχνίδι τους Αρτυματά και Κυριάκου λόγω τραυματισμού, βάζοντας τον Μπουφ και τον Κατσαράβα.

Ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα τελείωνε στο 0-0, η ομάδα μας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζοάο Βίκτορ, ο οποίος έστειλε αρχικά την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και ακολούθως στα δίχτυα, γκολ που στο τέλος αποδείχθηκε χρυσό, μιας και μας έδωσε τη νίκη.

Αγωνίστηκαν οι: Δημητρίου, Κοφί, Αρτυματάς(68′ Μπουφ), Σίλντενφελντ, Στρούνα, Μπεσάτ, Ντούρις, Βίκτορ, Κυριάκου(78′ Κατσαράβα), Πράνιτς, Ιωάννου(42′ Μικελτάντζε)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ