Νίκη αφιερωμένη στον Χρήστο

Τη νίκη με 3-2 πήρε απόψε η ομάδα μας, που επιβλήθηκε της Αραράτ με 3-2 και πήρε κεφάλι στη σειρά των αναμετρήσεων.

Με σκοπό να πάρει το προβάδισμα μπήκε η ομάδα μας στο γήπεδο, με ένα παιχνίδι το οποίο είχαμε τον έλεγχο και μερικές τελικές προσπάθειες.

Πρώτη στο γκολ όμως έφθασε η Αραράτ με την πάροδο ενός τετάρτου στο παιχνίδι. Το γκολ των φιλοξενούμενων δεν έμεινε αναπάντητο με τον Κουλουμπρή με διαγώνιο σουτ να ισοφαρίζει στην αμέσως επόμενη φάση. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει, επιδιώκοντας το δεύτερο γκολ. Αυτό ήρθε με ωραίο συνδυασμό των Χριστοφή και Κουππαρή, με τον τελευταίο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Το 2-1 ήταν και το σκορ που οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ, η Ανόρθωση αφενός να εδραιώσει το προβάδισμα της και η Αραράτ να ισοφαρίσει και να μπει στη διεκδίκηση της νίκης. Ο Λουκά σε δύο περιπτώσεις να δώσει προβάδισμα δύο γκολ, όμως ήταν άστοχος σε τετ α τετ. Τρία λεπτά πριν το τέλος ο Κουππαρης σημείωσε το 3-1, αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους να αγωνιστούν με flying keeper. Το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά, ειδικότερα όταν η Αραράτ μείωσε σε 3-2, 50 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Το σκορ έμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τέλος, με την ομάδα μας να παίρνει κεφάλι στη σειρά με 1-0 .

Υ.Γ: Όλοι όσοι αποτελούν την ομάδα μας, αφιερώνουμε τη νίκη μας αυτή, στη μνήμη του Χρήστου Γαβριήλ, που έφυγε τόσο άδικα και τόσο νωρίς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ