Μία ανάσα από Κετσπάγια / Έτοιμες οι πρώτες κινήσεις

Από την Κυριακή έχει στα χέρια του το συμβόλαιο από τον Χρήστο Πουλλαΐδη για διετές κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στο Αντώνης Παπαδόπουλος αφού αυτό που απομένει είναι να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο άντρες στα πλαίσια των επαφών που είχαν το τελευταίο διάστημα τα έχουν βρει τόσο στο συμβόλαιο του Κετσπάγια όσο και του υπόλοιπου προσωπικού που θα έχει μαζί του. Επιπλέον έγιναν συζητήσεις και κατέληξαν στο – αυξημένο – μπάτζετ για την επόμενη χρονιά με τον στόχο της Ανόρθωσης να είναι ξεκάθαρος: Πρωταθλητισμός!

Πέραν αυτού, έγινε ήδη το πλάνο με τους ποδοσφαιριστές που είναι προς αποχώρηση από την ομάδα αλλά και αυτούς που θέλει να κρατήσει και την νέα χρονιά ο Τιμούρ Κετσπάγια. Αν και δεν βγήκαν προς τα έξω ονόματα, ο νέος τεχνικός της Κυρίας έχει εντοπίσει ποδοσφαιριστές των οποίων λήγουν τα συμβόλαια και που θέλει να τους κρατήσει, με κάποιες μισθολογικές αναπροσαρμογές στις απολαβές τους.

Τέλος, ο Τιμούρ Κετσπάγια ξεκινά σαφάρι εξεύρεσης ποδοσφαιριστών, με ασφαλείς πληρφορίες να αναφέρουν ότι ήδη τα πρώτα τρία ονόματα είναι έτοιμα και περιμένουν το πράσινο φως από Κετσπάγια για να υπογράψουν συμβόλαια συνεργασίας με την Ανόρθωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ