ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 1 – 1 ΕΝΠ: Ισοπαλία που δεν μας εξυπηρετεί

Ισόπαλη με την ΕΝΠ, εξήλθε η ομάδα μας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αποτέλεσμα που δεν πρέπει να ικανοποιεί την Ανόρθωση, μιας και για δεύτερο σερί παιχνίδι στο δεύτερο γκρουπ, μένουμε μακριά από τη νίκη.

ΕΝΤΕΚΑΔΑ

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πολύ κακό ήταν το ξεκίνημα στο παιχνίδι, με την ομάδα μας σε καμία περίπτωση να μην δείχνει πως μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Όλα αυτά μέχρι το 30′, από το διάστημα εκείνο και μετά η ομάδα μας ανέβασε στροφές και πήρε το προβάδισμα. Στο 36′, μετά από φάουλ του Πράνιτς, ο Κατσαράβα έκανε το γέιμσμα με τον Ζοάο προ κενής εστίας να βρίσκει στόχο και να μας δίνει το προβάδισμα.

Προβάδισμα που δεν έμελλε να το κρατήσουμε για πολύ, μιας και σε αδράνεια στην εκπνοή του ημιχρόνου, η ΕΝΠ με τον Ζάρατε μας ισοφάρισε.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε με δύο αλλαγές. Ο Στρέπελ πέρασε στον αγώνα τους Λαβόρδε και Μπουφ αντί των Ράγιος και Εγγλέζου. Αλλαγές που βοήθησαν και γίναμε πιο δραστήριοι. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Στο διάστημα 48-51, η ομάδα μας έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα στο σκορ.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού όμως ήταν αμφίρροπη.  Η ΕΝΠ από την πλευρά της απείλησε με αντεπιθέσεις και ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη. Το παιχνίδι θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε, όμως στην εκπνοή το σουτ του Ντούρις βρήκε το κάθετο δοκάρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ