Ανατροπή και ημιτελικά…

Τη νίκη που τη φέρνει στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος, πέτυχε απόψε η ομάδα μας που επιβλήθηκε της Αραράτ με 4-6, έκανε το 2-0 στις νίκες και πήρε την πρόκριση.

Νωρίς πίσω στο σκορ βρέθηκε η ομάδα μας, που πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού βρέθηκε να χάνει με 1-0. Στην πορεία αν και το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, η Αραράτ ήταν αυτή που εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα μας και πριν τη συμπλήρωση έξι λεπτών βρέθηκε να προηγείται με 2-0. Η ομάδα μας κατάφερε να μειώσει στο σκορ, χαρις σε σουτ του Κόκκινου. Οι φουτσαλιστες μας έψαξαν την ισοφάριση, όμως οι αντίπαλοι ευτύχησαν να σημειώσουν τρίτο γκολ, απόρροια στημένης φάσης και λαθών στην άμυνα μας. Η εκ νέου μείωση στο σκορ, ήρθε ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου, όταν ο Λουκά σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Χαρή με τον αρχηγό από κοντά με σουτ να γράφει το 3-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν διαφοροποιημένη προς το καλύτερο, με τους φουτσαλιστες μας να αφήνουν το κακό πρόσωπο τους στα αποδυτήρια. Ο Άγγελος Περικλέους με σουτ, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ισοφάρισε σε 3-3. Γκολ που λειτούργησε θετικά και καταλυτικά στο παιχνίδι μας. Η ομάδα μας όντας τακτικά προσηλωμένη και με πίεση ψηλά, ευτύχησε μέσα σε εννέα λεπτά να προηγηθεί με 3-6. Αρχικά με σουτ από τον Κουλουμπρή και ακολούθως με κοντινά σουτ των Χαρή και Μπετάο. Τα τελευταία λεπτά η ομάδα μας κλήθηκε να διαχειριστεί το προβάδισμα της, με την Αραράτ που αγωνιζόταν για 8 περίπου λεπτά με flying goalkeeper απλά να μειώνει σε 4-6.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ